HomeMusicApple introduceert Apple Music Sing. Lees hier meer.

Apple introduceert Apple Music Sing. Lees hier meer.

Apple Music geeft nu nog meer mogelijkheden met songteksten: een prachtige nieuwe feature waarmee muziekliefhebbers met tientallen miljoenen nummers kunnen meezingen.

Apple heeft afgelopen week Apple Music Sing aangekondigd, een geweldige nieuwe functie waarmee gebruikers kunnen meezingen met hun favoriete nummers met instelbare zang1 en real-time songteksten. Apple Music Sing bevat meerdere songtekstweergaven, zodat muziekfans de melodie kunnen zingen, duetjes kunnen uitvoeren, in het achtergrondkoortje kunnen plaatsnemen en meer – allemaal geïntegreerd in de weergaloze songtekstmogelijkheden van Apple Music. In combinatie met een steeds groter wordende catalogus met tientallen miljoenen van ‘s werelds meest zingbare nummers, maakt Apple Music Sing het voor iedereen leuk en gemakkelijk om mee te doen, hoe en waar ze maar willen.

Apple Music Sing komt later deze maand wereldwijd beschikbaar voor abonnees van Apple Music en is te gebruiken op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K.

“Songteksten zijn bij Apple Music ontzettend populair,” zegt Oliver Schusser, vicepresident van Apple Music en Beats bij Apple. “We weten dat onze gebruikers overal ter wereld graag met de tekst van hun favoriete nummers meelezen en we wilden nog een stapje verder gaan door ook de mogelijkheid te bieden om mee te zingen. Het is echt ontzettend leuk en onze klanten zullen het zeker waarderen.”

Apple Music Sing bevat:

  • Aanpasbare zang: Gebruikers kunnen nu het volume van zanglijnen bepalen. Ze kunnen zingen met de originele vocalen van de artiest, de hoofdrol spelen of mixen met miljoenen nummers in de Apple Music-catalogus.
  • Realtime songteksten: gebruikers kunnen meezingen met hun favoriete nummers met geanimeerde songteksten die dansen op het ritme van de zang.
  • Achtergrondkoortje: Gelijktijdig gezongen zanglijnen kunnen onafhankelijk van de melodielijn bewegen, zodat ze makkelijker te volgen zijn.
  • Duetweergave: Meerdere zanglijnen zijn aan weerszijden van het scherm te zien, zodat duetten of tracks met nog meer zanglijnen makkelijk mee te zingen zijn.

Apple Music lanceert ook een pakket van meer dan 50 speciale playlists met legendarische nummers, duetten, koren en themanummers die mensen over de hele wereld aan het zingen krijgen – volledig geoptimaliseerd voor Apple Music Sing.

Beschikbaarheid

  • Apple Music Sing is later deze maand wereldwijd beschikbaar voor abonnees van Apple Music.2
  • Apple Music Sing zal te gebruiken zijn op iPhone, iPad en de nieuwe Apple TV 4K.
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments