HomeMusicBeste rapper ter wereld in 2024?

Beste rapper ter wereld in 2024?

De beste rapper ter wereld in 2023: wieowie?

Drake is that you?! Meningen verschillen uiteraard. 

Er zijn meerder goede rappers die het nu erg goed doen, denk dan aan Lil Wayne, Jay-z en Eminem. Eminem heeft laatst nog een album gedropt: Music to be Murdered by: Side B.

Een oldskool raplegende blijft toch wel 2pac, maar wie het nu het beste doet is toch echt wel rapper Drake aka Drizzy aka the goat, of niet dan?

Drake is de bestverkochte artiest ter wereld. Like what?

Hij werd oorspronkelijk bekend door zijn rol als Jimmy Brooks in de televisieserie Degrassi: The Next Generation. En de next Generation is nu!

In juni 2009 tekende Drake voor het platenlabel van Lil Wayne, Young Money Entertainment. Vanuit daar ging hij verder en scoorde hij hit na hit. Denk dan aan “Godsplan”, “One Dance”, “Hotline Bling” en “Headlines”.

Drake is de artiest met wereldwijd de meeste streams op Spotify in de periode van 2010 tot en met 2019. De nummers van de Canadese rapper werden in die periode 28 miljard keer beluisterd op het muziekplatform, blijkt uit het overzicht van Spotify.

De laatste jaren is het Drake die de meeste platen verkoopt. Zelfs artiesten als Ed Sheeran, Taylor Swift en Justin Bieber halen hem niet in.

De beste rapper ter wereld in 2024? Its Drizzy!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments