HomeMusicBij de Nijmeegse boyband Terry Joint draait het allemaal om ‘balans’

Bij de Nijmeegse boyband Terry Joint draait het allemaal om ‘balans’

Terry Joint aka die boys uit Nimma zijn terug met nieuw vuur. Na ‘One Of The Guys’ en ‘Poenie (Van Gisteren)’, beide keiharde knallers, zijn ze nu terug met een wat rustiger nummer voor de balans. Dat de track ook zo heet is natuurlijk geen toeval. ‘balans’ is ontstaan nadat Terry Joint samen in de studio zat na te denken over alle verleidingen en verplichtingen waar ze me dealen. Wordt het liefde of lust? School of seks? Wiet of Henney? Keuzes maken is lastig, maar uiteindelijk draait het volgens Terry Joint allemaal om die balans.

Ondanks dat Terry Joint zichzelf omschrijft als een groep mafkezen laten ze zich in ‘balans’ van een gevoeligere en serieuzere kant zien, zonder die OG Terry Joint vibe te verliezen. Zelf zeggen ze het volgende over de track: “Het is soms lastig om de juiste keuze te maken omdat er gewoon te veel verleiding is. We willen met dit nummer laten horen dat het niet uitmaakt als je het af en toe opfokt, want het leven draait om die balans tussen verschillende roepingen en verleidingen.”

Over Terry Joint
Het Nijmeegse fenomeen Terry Joint is eigenlijk niet te definiëren. Wil je toch een poging doen? Een vijf-koppige-hip-hop-Boyband, maar dan ook weer niet. Harde homemade trap beats gecombineerd met gevoelige koortjes of baanbrekende barz op een Guus Meeuwis sample, in hun studio (die overigens is overgenomen van de carnavalslegendes De Sjonnies) is het hele muziekspectrum te horen. Een show van Terry Joint bijwonen is dan ook levensgevaarlijk en Brabants-gezellig tegelijk. Doordat de boys van Terry Joint recent getekend zijn onder het prestigieuze Nouveau Riche, staat de fans van Terry Joint veel te wachten: Merch, videoclips, moshpits, heel veel moshpits, en uiteraard nog meer Terry Joint certified bangers.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments