HomeMoneyBlogs die werden verkocht voor miljoenen

Blogs die werden verkocht voor miljoenen

Je blog verkopen voor miljoenen? Dat kan!

Maar wacht even. Hoe dan?

“Entrepreneurship is about living a few years of your life like most won’t, so that you can live the rest of your life like most can’t.”

Je kan dus keihard aan een blog werken, zorgen dat het veel bezoekers krijgt, er een verdienmodel opzetten en je blog uiteindelijk te koop zetten. Verdien je geld met je blog? Dan zijn er altijd mensen geïnteresseerd in je blog. Je blog verkopen voor een miljoen? Dat is natuurlijk wel een hoop geld, maar er zijn blogs waarbij het is gelukt.

Hier 4 blogs die zijn verkocht voor miljoenen:

1.Ugo

Deze website was founded in 1997 en verkocht in 2007. 10 jaar later dus. Het was een succesvol blog in de gaming industrie. De website werd verkocht voor 100 miljoen aan the Hearst Corporation. Like what?

2. Fotolog

Fotolog was founded in 2002 en werd verkocht in 2007 voor 90 miljoen: omg! Hi-media group kocht het blog voor 90 miljoen in 2007.

3. Techcrunch

Deze populaire website in de technische industrie was founded in 2005 en werd verkocht in 2010. Michael Arrington was de founder van de website en verkocht de website aan AOL voor 30 miljoen.

4. Livejournal.com

Deze website was founded in 1999 en werd verkocht in 2007 aan Six Apart voor 25 miljoen. Wat een geld! Livejournal was 1 van de eerste websites voor mensen om een online dagboek bij te houden.

Wil jij nou ook een succesvol blog beginnen en deze uiteindelijk verkopen? Lees dit dan eens en begin vandaag nog! Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments