HomeMusicBoef is voorbeeld voor de jeugd. Look at him!

Boef is voorbeeld voor de jeugd. Look at him!

Boef is voorbeeld voor de jeugd. De jeugd kijkt naar hem op en wil ook zo succesvol worden. En hij helpt jongeren ook echt. Dat vinden we zo leuk aan hem. Hij is nog steeds humble en zo hoort het ook. Bij sommige rappers is het echt naar hun hoofd gestegen, maar Boef blijft nuchter en weet waar hij vandaan komt.

He started from the bottom (letterlijk) en hij heeft zichzelf naar de top gewerkt. Respect!

Wij als creatieve jongerenmerk zetten talent zoals Boef in de spotlights. Boef heeft een zwaar verleden en dat laat hij ook zien in zijn documentaire “Gewoon Boef”. Hij doet een boekje open over zijn pijnlijke jeugd. Hij is net ontsnapt aan jeugdzorg.

Zijn moeder was aan de drank, zijn vader zat in de gevangenis. Op zijn 4de werd hij uit huis geplaatst en bij een pleeggezin in Nederland ondergebracht. ,,Eerst in Hellevoetsluis, later in Eindhoven en Alkmaar. Het was een heftige tijd, sowieso, maar ook qua verhuizingen. Een paar maanden Schotland. Een halfjaar Tsjechië, Polen en op m’n 10de ging ik met mijn pleegmoeder naar Amerika. Vlak bij Houston in Texas. Ze was een avonturier, wilde wat anders. We hebben daar twee jaar gewoond. Daar is ook mijn liefde voor het rappen ontstaan. Ze gaf me een cd van Eminem. 8 Mile, van die film, ken je die nog? Ik vond het zo vet. Die rauwheid. Hoe Eminem zich blootgaf in zijn teksten. Vanaf dat moment wilde ik rapper worden.”. Het begon dus bij rapper Eminem. Een rapper die we ook zeer waarderen.

Boef heeft ook vastgezeten. Tijdens zijn detentie van 1.5 jaar werd zijn pleegmoeder ernstig ziek. “Maak iets van je leven jongen, maak me trots”, dat waren haar laatste woorden. Daarna moest ik weer terug naar de gevangenis en wist ik dat ik haar nooit meer zou spreken of zien. Het zwaarste wat ik ooit heb meegemaakt.”, aldus Boef.

Zijn motto vanaf die tijd: Ik ga het maken, “ik moet”, aldus Boef. Rappen deed uit ik liefde, nooit als drijfveer om succesvol te zijn. Het is mijn passie. Ik ben gaan schrijven. Ik jatte minder bekende teksten van Ali B. om op het schoolplein te rappen voor mijn klasgenootjes. In Nederland luisterde ik destijds naar Kempi.

En met succes. Hits verder zoals “Gewoon Boef“, “Hosselen”, “Lauw”,”Slapend Rijk’, “Patersgedrag”, “habiba” en nog veel meer. Hij heeft een villa in Almere, hij heeft ondernemingen, hij zit in de crypto en is multimiljonair. Soms heb je een steuntje in de rug nodig en misschien was zijn detentietijd goed voor hem. HIj heeft in ieder geval talent.

Wat wil je nog meer?

De status, de materiële dingen, ze spiegelen zijn succes, zegt hij. ,,Maar als je vraagt wat mij écht gelukkig maakt, dan denk ik: kinderen, een gezin. Dat we barbecueën hier, kinderfeestjes houden. En dan iets moois achterlaten voor hen.”

Boef weet dus ook wat echte rijkdom is. Een mooi voorbeeld voor de jeugd. Zorg dat je van je passie kan leven, maar ga voor echte rijkdom. Een gezin, een liefde, een kind etc.

Bron: ad, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments