Inderdaad, je leest het goed: geen probleem, want het een hoeft het ander niet uit te sluiten.

Mensen die een brede interesse hebben (vaak creatievelingen) kunnen het soms erg lastig vinden om te kiezen. Maar waarom kiezen? Het is 2021!! Het hoeft geen probleem te zijn. Je kan ook meerdere dingen naast elkaar doen en interesse hebben in meerdere onderwerpen/branches.

Diversiteit is juist interessant. Mensen die veel verschillende dingen kunnen en doen, zijn vaak interessante mensen. Iedereen kent wel voorbeelden van een schaatser die ook arts is, een schrijfster die ook een beleidsfunctie bij de gemeente heeft of bijvoorbeeld in de jeugdzorg werkt of een recruiter die ook goed kan schaken en ook daarmee geld verdient. Dat jij allround bent hoeft helemaal geen probleem te zijn, het maakt je juist uniek en daarnaast zijn deze mensen erg gepassioneerd in hun verschillende vakgebieden. Talent is nou eenmaal talent en dat moet worden erkend.

Wie van veel markten thuis is, zal soms worden afgeschilderd als wispelturig. “Dit is geen blijver”, of “die persoon weet niet wat hij wil”, krijg je dan te horen. Wrong! Jij bent gewoon breed geori├źnteerd en geniet van verschillende dingen doen. Just stay you and be you! It makes you unique.

Brede interesse? No problem!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here