HomeMusicBrent Faiyaz kondigt langverwacht album "Wasteland" aan

Brent Faiyaz kondigt langverwacht album “Wasteland” aan

Vorige week kondigt GRAMMY Award-winnende zanger en producer Brent Faiyaz zijn langverwachte nieuwe album “Wasteland” aan. Het album verschijnt op 8 juli via zijn label “Lost Kids”  
Pre-order “Wasteland” hier.

Ken je Brent Faiyaz nog niet? Lees dan hier meer. Een talent die je vanaf nu moet kennen en moet volgen!
Het album, met eerder uitgebrachte singles in samenwerking met artiesten als Drake en Tyler, The Creator, draait om de verhouding tussen rijkdom en armoede en de manieren waarop roem leidt tot roekeloos gedrag. Op het album staan features met onder meer Alicia Keys, Raphael Saadiq en Tre Amani, met productie op verschillende tracks door Jordan Waré en extra bijdragen van The Dream. Grote namen dus.

Het album is geproduceerd door Jonathan  “Freeze” Wells. Om de aankondiging van zijn album te vieren, heeft Brent Faiyaz zijn nieuwe single “Price of Fame” gereleased.  Luister hier naar “Price of Fame”

Faiyaz heeft 2021 indrukwekkend afgesloten: samenwerkingen met Baby Keem, Meek Mill en Tems, behaalde meerdere hit singles en meer dan 8,5 miljoen  streams waarvoor hij 2 platinum en 5 gouden platen ontving.  In 2016 richtte hij zijn eigen platenlabel “Lost Kids” op en in 2020 bracht hij zijn EP “Fuck The World” uit.

Zijn EP was een groot succes en debuteerde op nummer 20 in de Billboard 200 charts. Om iets terug te geven aan zijn fans startte hij vorig jaar “Show U Off Grant Program” wat bedoeld is voor zwarte vrouwelijke ondernemers. Ook vierde hij het vier-jarig bestaan van zijn Lost Kids Benefiet ter ondersteuning van de jeugd in zijn woonplaats Baltimore.  Faiyaz speelde onlangs de hoofdrol in campagnes voor Kendrick Lamar’s PGLang voor Calvin Klein en Reebok waar hij items van zijn aankomende kledinglijn aan heeft, NUWO (Not Unless We Own).

WASTELAND Tracklist:

VILLAIN’S THEME
LOOSE CHANGE
GRAVITY FEAT. TYLER, THE CREATOR
HEAL YOUR HEART (INTERLUDE)
SKIT: EGOMANIAC
ALL MINE
PRICE OF FAME
GHETTO GATSBY FEAT. ALICIA KEYS
WASTING TIME FEAT. DRAKE & THE NEPTUNES
ROLLING STONE
FYTB FEAT. JOONY
SKIT: OBLIVION
DEAD MAN WALKING
ADDICTIONS FEAT. TRE’ AMANI
ROLE MODEL
JACKIE BROWN
BAD LUCK
SKIT: WAKE UP CALL
ANGEL

Laat ons weten wat je ervan vindt en wat je lievelings nummer is.
Hou ons in de gaten.
Peace!
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments