HomeUncategorizedDrink slim tijdens Amsterdam Dance Event, drink SQUAREDCIRCLE

Drink slim tijdens Amsterdam Dance Event, drink SQUAREDCIRCLE

Nog een dag voordat het Amsterdam Dance Event (ADE) een van de grootste muziekevenementen ter wereld, weer losbarst in Amsterdam. Het recent gelanceerde Nederlandse SQUAREDCIRCLE biedt feestgangers het ultieme alternatief voor koffie, energydranken en alcohol. Hiermee spelen zij in op de steeds grotere trend die zij ‘dry drinking’ noemen.  SQUAREDCIRCLE biedt met REBALANCE N°001 een heerlijk verfrissend drankje met een stimulerend effect voor lichaam en geest zonder de kater achteraf, waardoor het op elk moment van de dag gedronken worden. Ideaal voor ADE!

SQUAREDCIRCLE is niet alleen alcoholvrij, het drankje bevat ook functionele ingrediënten die goed voor je zijn. De koude gebrouwen Japanse Kukicha-thee met Citrus aroma’s is verrijkt met adaptogenen (functionele paddenstoelen en kruiden) om je stressvrij, energiek en gefocust te laten voelen. SQUAREDCIRCLE bevat vier verschillende adaptogenen: Reishi, Ashwagandha, Rhodiola en Eleuthero. Deze actieve ingrediënten helpen het lichaam de effecten van stress te verminderen en het optimale evenwicht te vinden door homeostase te bevorderen, de natuurlijke staat van het menselijk lichaam.         

 

Functional drinks
Door het gebruiken van adaptogen wordt SQUAREDCIRCLE ook wel een ‘functional drink’ genoemd. De term ‘functional drinks’ wordt al tientallen jaren gebruikt voor drankjes die ontworpen zijn om effecten te hebben die verder gaan dan smaak en hydratatie en wordt steeds populairder. Deze drankjes staan vooral bekend om het feit dat ze de gezondheid bevorderen door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten met een stimulerend effect. De meest bekende voordelen van deze functionele drankjes zijn het verlagen van stress, energie geven en een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

SQUAREDCIRCLE is verkrijgbaar bij Drankerij in Amsterdam Oost of via hun webshop. Verder zal SQUAREDCIRCLE gedurende de ADE op verschillende verschillende plekken en evenementen geschonken worden. Hou de social kanalen in de gaten voor meer info.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments