HomeOtherEen badkamer die voor inspiratie zorgt

Een badkamer die voor inspiratie zorgt

#ad

De badkamer is de plek waar we de dag mee beginnen, maar ook de plek waar we gebruik van maken om de dag af te sluiten. Het is dus belangrijk dat je gebruik kunt maken van jouw droombadkamer. Zo kun je tijdens het douchen op een ontspannen manier nadenken over toffe ideeën of inspiratie voor nieuwe hobbies. Wellicht heb je wat inspiratie voor je werk doen. In de badkamer heb je alle tijd om hierover na te denken. Heb jij momenteel geen badkamer die voor inspiratie zorgt? In dit artikel zullen wij je vertellen hoe je dit kunt bewerkstelligen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Het perfecte bad

Als je helemaal los wilt kunnen gaan met fantaseren, denken of inspiratie opdoen, dan kun je een bad in jouw badkamer zeker niet missen. Een mooi bad trekt niet alleen de aandacht, maar het zorgt er ook voor dat je er elke dag weer gebruik van wilt maken. Voordat je een bad gaat aanschaffen, is het belangrijk dat je nadenkt over de eisen waar het aan moet voldoen. Wil je bijvoorbeeld dat het ingebouwd moet zijn? Wil je misschien vrijstaand bad of juist een bad dat je makkelijke kunt verplaatsen. Door deze eisen in kaart te brengen kun je ervoor zorgen dat je niet mis kunt slaan.  Naast dat je in bad rustig kunt nadenken over manieren hoe je aan inspiratie kunt komen, heeft een bad ook nog andere voordelen. Door gebruik te maken van een bad kun je je lekker ontspannen en je kunt er ook nog eens kilo’s mee kwijt raken. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat je situaties ook met een frisse blik kunt analyseren of benaderen. 

Verlichting in de badkamer

Naast een bad kun je absoluut geen spiegel met verlichting missen in de badkamer Doordat veel badkamers niet genoeg verlichting hebben vanwege het daglicht dat moeilijk binnenkomt, is dit een essentieel product. En hoe tof is het dat je deze spiegels in verschillende soorten kunt verkrijgen. Zo kun je ervoor kiezen om een spiegel met verwarming aan te schaffen. Dit zal ervoor zorgen dat jouw spiegels niet zullen beslaan. Door hiervan gebruik te maken kun je jezelf goed klaarmaken voor de dag. Daarnaast kun je ook kiezen voor een spiegel met radio. Zo kun je alle laatste nieuwtjes volgen en je laten inspireren voordat jouw werk- of schooldag van start gaat. Als je juist voor en spiegel met bluetooth kiest kun je jouw favoriete spiegels in de badkamer afspelen. Ook hierdoor kun je je volledig laten inspireren. 

Kortom, kun je inspiratie opwekken door het perfecte bad in je badkamer te plaatsen. Daarnaast kun je geen spiegel met verlichting missen. Deze kunnen uitgerust zijn met verwarming, bluetooth of radio. Zo kun je je ook laten inspireren voordat je werk- of schooldag van start gaat. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments