HomeMusicF1rstman dropt het perfecte liefdesliedje met ‘Kabool Na’

F1rstman dropt het perfecte liefdesliedje met ‘Kabool Na’

F1rstman brengt de eerste single van zijn tweede EP van dit jaar uit. ‘Kabool Na’ is het perfecte volkslied voor een romantische bruiloft. Het nummer, dat helemaal gaat over trouwen en “ja” zeggen tegen de liefde van je leven, is de perfecte aanvulling op alle wedding playlists. Luister naar ‘Kabool Na’ en begin te fantaseren over een mooie en liefdevolle toekomst met je partner.

‘Kabool Na’ is vanaf 6 oktober beschikbaar via alle streamingplatforms
 

F1rstman heeft het dit jaar behoorlijk druk gehad. Na zijn laatste release, ‘Mirchi Anthem’ ter ere van het Mirchi Festival dat F1rstman deze zomer organiseerde, is hij nu terug met een nieuwe knaller. ‘Kabool Na’ staat op zijn tweede EP die de opvolger is van de EP ‘Grounded’, die hij afgelopen juni uitbracht . De komende EP, die later dit jaar verschijnt, heeft als thema het element water.

Vier EP’s in twee jaar
De komende twee jaar neemt F1rstman je mee op een reis van element naar element, van plek naar plek, van sfeer naar sfeer en van golf naar golf. Het concept ontstond na een van de schrijverskampen van F1rstman eind 2022, waar ze veel geweldige muziek creëerden. Om elk nummer de aandacht te geven die het verdient, bedacht F1rstman een releaseplan voor twee jaar. De artiest bracht in juni van dit jaar al ‘Grounded’ uit en werkt toe naar de release van de tweede EP later dit jaar. De andere twee EP’s verschijnen in 2024. De EP’s zijn gekoppeld aan de vier natuurelementen Aarde, Water, Lucht en Vuur en zullen allen bestaan uit zes nummers en twee muziekvideo’s. Elk element vertegenwoordigt een ander geluid, sfeer, seizoen en bestemming.

Over F1stman
De 31-jarige F1rstman, echte naam Hassan Syed, groeide op in Den Haag, Nederland, maar werd geboren in Lahore, Pakistan. Zijn roots zijn duidelijk terug te horen in zijn muziek.

Hij groeide op met Bollywood-muziek, voegde de Arabische melodielijnen en invloeden toe die hij kende uit shisha-lounges en de kawali- en soefi-muziek die zijn vader thuis speelde en mixte deze in de studio met westerse hiphop- en R&B-invloeden. “Het is een helder, open geluid op stevige beats die actueel zijn en wereldwijd energie vrijgeven. Het is het geluid van nu. De internationale Bollywood-scene had dringend behoefte aan zo’n moderne upgrade”.

Met meer dan 300 miljoen streams, 500 miljoen views en 30 multi-platina platen heeft F1rstman bewezen een van de meest succesvolle onafhankelijke artiesten van Nederland te zijn die het beste van twee werelden combineert. Zijn verfrissende, aanstekelijke en genre-overstijgende geluid wordt inmiddels wereldwijd nagebootst. Hij trad op op grote festivals in Groot-Brittannië en Scandinavië en ontving eind 2019 prijzen voor Best Breakthrough Act en Best Collaboration tijdens de BritAsia Awards in Londen.

F1rstman zal zijn internationale pad voortzetten en zoals hij zegt: “Om een glimlach te geven en een glimlach te creëren, over de hele wereld”.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments