HomeFashionFashion influencer worden. Hoe doe je dat dan?

Fashion influencer worden. Hoe doe je dat dan?

Fashion influencer worden. Hoe doe je dat dan? Hoe kom er je nog tussen, tussen al die influencers op de gram? Hoe krijg jij nou samenwerkingen met de vetste merken?

De fashionbloggers zijn een beetje uit en zijn over gegaan op Instagram. Op Instagram vindt je veel leuke trendy fashion accounts zowel van vrouwen als mannen.

Maar hoe wordt jij nou de volgende fashion influencer?

Hier 3 tips voor jou, de fashion influencer (Inwording):

1.Be original

Zorg voor een originele style. Kom met unieke looks en geef er je eigen draai aan. De days of the basic bitch over. Ga bijvoorbeeld voor een Edgy stijl. Geen idee wat dat nou is? Lees hier meer. Denk aan kleding van Prettylittlething, Boohoo, Urban Outfitters, Missguided etc.

2.Goede foto’s.

Zorg voor goede foto’s. Tegenwoordig kom je een heel end met gewoon een goede Iphone camera en natuurlijk met Photoshop. Je kan ervoor kiezen om een goede fotograaf in te huren voor je blog, maar het is in principe niet nodig. Veel influencers laten hun foto’s gewoon maken door een vriend of vriendin (denk aan de hippe influencer Romy D’Fonseca).

3.Wees actief

Plaats niet af en toe wat, nee probeer elke week een paar keer wat te plaatsen. Houdt je volgers bezig met goede unieke content. Volg daarna anderen in de fashion branche en reageer op comments etc. Be active! The results will show!

Fashion influencer worden? Lastig, lastig, maar kom met iets origineels en ga er voor 100% voor! Je kan het!

Succes!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments