HomeFashionWat is Fashion Nova? De meest gezochte shop op Google, like what?

Wat is Fashion Nova? De meest gezochte shop op Google, like what?

Fashion Nova won the internet. Meest gezochte winkel op Google? Juist: Fashion Nova.

Nog weinig fashion bloggers en online magazines die over het merk schrijven..er zijn ook weinig bloggers meer over.

Wij kennen het merk eigenlijk door social media. Het is niet alleen 1 van de meest opgezochte merken op Google, het ook erg popular op social media en onder influencers en celebrities.

Fashion Nova verkoopt vooral strakke jurkjes, korte rokjes en strakke broeken. Maar ze hebben ook wel wat leuke items ertussen zitten. Maar eerlijk is eerlijk. De jurkje, truitjes rokjes zien er wel cheap uit. Het lijkt een beetje op Prettylittlething en Missguided, maar deze shops zijn toch net even beter denken wij. De kwaliteit is net iets beter. De kleding is namelijk ook erg goedkoop. Bij Prettylittlething kopen we regelmatig kledingl.

Ze werken samen met vele grote influencers en celebrities en dat is dan ook hun success verhaal. Denk aan sterren zoals Cardi B, Kylie Jenner, Amber Rose, Blac Chyna en Khloe Kardashian. Deze celebs poseren namelijk graag in de kledingitems van het Amerikaanse merk om hun fans te overtuigen dezelfde stuks aan te schaffen. Uiteraard krijgen ze hier wel dik voor betaald en dat geven ze aan met #ad.

“We werken samen met 3.000 tot 5.000 influencers op dit moment,’ vertelt Saghian, de CEO van het merk.

Benieuwd hoe rijk deze CEO Is? Lees het hier.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments