HomeFashionFestival outfit gezocht voor zomer 2022?Enkele leuke trends voor de festivalgangers.

Festival outfit gezocht voor zomer 2022?Enkele leuke trends voor de festivalgangers.

Festival outfit voor zomer 2022. You ready?

Yes, het festivalseizoen is weer gaande. Are we happy with that or what? Onze favoriete artiesten kunnen weer optreden en hun ding doen en wij kunnen er weer van genieten. Lekker dansen, rondlopen en mensen kijken. Uiteraard zijn festivals ook events om trends te spotten. Fashion trends voor zomer 2022.

Het festivalseizoen komt steeds dichterbij. Na twee jaar zonder feesten is dit jaar één ding zeker: de festivals gaan door en dat betekent outfits shoppen en weer dope uitzien op jouw favoriete festival. Ga jij bijvoorbeeld naar het hiphop festival WOOHAH?

Dan moet je er wel dope uitzien. Wie weet wordt je nog gescout als model. You never know what can happen op zo,n festival.

Ook voor de artiesten is dit artikel handig. Je moet er toch weer trendy uitzien op het podium voor al jouw fans. Artiesten zijn vaak de trendsetters op fashion gebied. Kijk bijvoorbeeld naar Rihanna. De echte trendy trendsetter die we maar al te graag volgen en ons zeer inspireert.

Enkele leuke trends voor festival zomer 2022:

1.Oversized blazer

De oversized blazer kan niet ontbreken dit seizoen. Ga voor eentje in een opvallende kleur, zoals groen, roze of oranje.

Felle kleuren zijn trending voor summer 2022. Maak een statement met zo’n oversized blazer. Je valt lekker op en je ziet er fris uit.

2.Midi shorts

Bye bye korte spijkershorts, midi-shorts nemen dit zomer seizoen van 2022 over. We zien deze korte broeken, met hoge taille, steeds vaker in combinatie met een blazer. Waar koop je er nou zo 1? Overal op het web. Google en vind!

2. Boots

De bikerboots zijn weer back of naja ze zijn eigenlijk altijd goed voor een festival. Ze staan stoer met bijvoorbeeld een jurkje en lopen lekker. Kleine tip: loop ze goed in voordat je naar je festival gaat. Wil jij wel meegaan met deze bikerboot trend, maar laat jouw budget geen DR Martens toe? Ik bedoel die zijn ook best prijzig. Bekijk dan deze pagina. Bespaar op jouw favoriete items. Het kan allemaal. Budget shoppen moet geen probleem zijn. Bekijk de leukste aanbiedingen.

3. buckethat

De hele dag met je gezicht in de zon is niet zo goed voor jouw huid. Kies voor een buckethat. Het is trendy en ook nog handig. Ga ook weer voor een felle kleur of ga voor een felle blazer met een zwarte buckethat. Leuke make-up erbij en done!

Heb jij nog een leuke festivaloutfit tip voor ons? Laat het ons weten, dan voegen wie die aan het lijstje toe.

Wil jij nou graag een fashion blog beginnen in 2022? Het kan nog steeds. Lees hier meer hoe je dit het beste kan aanpakken.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments