HomeMusicGirlband Sleeq brengt debuut EP ‘Alles Anders’ uit

Girlband Sleeq brengt debuut EP ‘Alles Anders’ uit

Roula, Jazz, Xanne en Mimi beter bekend als de girlband Sleeq brengen op vrijdag 3 mei hun eerste EP ‘Alles Anders’ uit. De titel van de EP staat voor de transformatie die Sleeq de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. Zo hebben de meiden, die al sinds 2018 samen een groep vormen, niet alleen hun naam veranderd en een volwassenere sound aangenomen, ze zijn ook gegroeid als mens en artiest. Dit proces hebben de dames verwerkt in hun muziek en is vanaf 3 mei voor iedereen te horen op ‘Alles Anders’.

Op hun debuut EP, die bestaat uit 7 tracks, laat Sleeq zien dat ze muzikaal zeer veelzijdig zijn. Op het album staan lekkere poppy en uptempo nummers zoals ‘Nightshift’ en ‘Ik Denk Aan Jou’, maar ook gevoelige tracks zoals ‘Wachten Op Mij’, een prachtige ballad met een heerlijke 90’s R&B sound. Met deze unieke mix van genres gecombineerd met de prachtige stemmen van de dames creëren ze hun eigen Sleeq sound, waarmee ze de harten van fans veroveren!

Ook het nummer ‘Consensual’ staat op ‘Alles Anders’. Het nummer werd in  april uitgebracht en heeft volgens de meiden van Sleeq een belangrijke boodschap die ze graag delen met hun fans. De meiden kaarten graag onderwerpen als liefde en consent aan, omdat ze het belangrijk vinden bewustzijn te creëren. “We zijn ons ervan bewust dat we een grote groep jonge meiden bereiken en zetten graag ons platform in om hen te informeren en te empoweren. Het is fantastisch dat we dit met onze muziek kunnen bereiken.” aldus Sleeq.

Over Sleeq
Zeg je Sleeq, dan zeg je eigenlijk Jazz, Mimi, Xanne en Roula. Jazz komt uit Uden, Mimi uit Amsterdam, Xanne wordt in Heenvliet regelmatig gespot en Roula is geboren in Den Haag. Het viertal deed in 2018 onder de naam REMIX mee aan het Junior Songfestival. Vandaag de dag zijn ze echter niet meer te vergelijken met de meiden die ze toen waren. Tegenwoordig performen ze namelijk niet alleen onder hun nieuwe naam Sleeq, maar laten ze ook een volledig nieuw geluid horen.

Sleeq streeft eerlijkheid na en daarom maken ze muziek over onderwerpen die dicht bij hen staan, zoals zelfverzekerdheid, vriendschap, mentale gezondheid én alle verschillende kanten van de liefde. Met hun debuutsingle ‘Lakens’ laten de meiden een nieuwe, meer volwassen sound horen, die tegelijkertijd fris en catchy, is. Momenteel werken ze hard aan hun debuut EP, wat een veelzijdige plaat wordt met die unieke Sleeq sound. Met hun empowering sound en hun geweldige energieke optredens vol zang en dans laat Sleeq zien dat ze een groot doel voor ogen hebben: Nederland veroveren!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments