HomeFashionTop 10 Grootste Modemerken. Benieuwd?

Top 10 Grootste Modemerken. Benieuwd?

Life of an Artist zou niet compleet zijn zonder fashion inspiration voor die echte die hard fashionista’s. Wat zijn nou die grote bekende modemerken? Welke merken kopen bekende artiesten? Het zijn vaak de duurdere merken of course, maar denk ook aan de Zara en H&M (goed betaalbaar).

Veel mensen kopen ongetwijfeld wel eens kleding van een groot modemerk. Denk bijvoorbeeld aan een paar sneakers van Nike (bijna iedereen heeft wel een Nike paar toch?) of mooi ondergoed van Calvin Klein.

1.Nike

Op nummer 1 staat uiteraard Nike. het merk staat uiteraard bekend om zijn schoenen, maar verkoopt ook kleding en accessoires. Moet niet zitten aan men Nikies.

2.Gucci

Op 2 in de lijst staat Gucci of course. Populair onder de rappers. Het Italiaanse modemerk verkoopt onder meer luxe tassen, schoenen, make-up en andere accessoires.

3.Louis Vuitton

Het Italiaanse modemerk verkoopt onder meer luxe tassen, schoenen, make-up en andere accessoires.

4. Adidas

Op de vierde plek van deze top 10 staat Adidas. Dit Duitse modemerk verkoopt vooral kleding, schoenen en accessoires en is tevens de op één na grootste fabrikant van sportkleding ter wereld. Denk uiteraard aan Kanye West en zijn Yeezys.

5. Chanel

Chanel staat op de vijfde plek in de top 10 grootste modemerken ter wereld. Dit Franse merk staat vooral bekend om de parfum, maar verkoopt ook cosmetica, sieraden en horloges. Wij kopen vooral mooie lipstick van dit merk. Check out my other blog (iammandyb.com).

6. Zara

De Zara kan uiteraard niet ontbreken in deze lijst. Dit Spaanse modemerk is relatief jong. De eerste winkel werd in 1975 opgericht. Inmiddels hebben ze meer dan 2000 winkels waarvan tientallen in Nederland en is de Zara een groot succes.

7.UNIQLO

UNIQLO is in Nederland misschien wat minder bekend (wij kennen het in ieder geval niet), maar dit Japanse merk staat toch op de zevende plek in de top 50 grootste modemerken ter wereld. Dit merk staat vooral bekend om de casual kleding die ze verkopen.

8.H&M

Op de achtste plek in de top 50 grootste modemerken ter wereld staat H&M. Het Zweedse merk staat bekend om de betaalbare fast-fashion voor iedereen. In meer dan 70 landen kan je een H&M vinden en het merk heeft inmiddels meer dan vijfduizend winkels op de aardbol staan. We kopen ook regelmatig bij de H&M.

9. Cartier

Cartier staat op de negende plek in de top 50 grootste modemerken ter wereld. Dit Franse merk staat vooral bekend om de dure horloges en andere sierraden zoals ringen, armbanden, oorbellen en kettingen.Een duur merk dus voor de rijken!

10. Hermès

Op de laatste plek in deze top 10 grootste modemerken ter wereld staat Hermès. De focus ligt op hutkoffers, horloges, juwelen, geurtjes, stropdassen en sjaaltjes. Ook een duur, maar mooi merk.

Zit er voor jou wat bij? Wat is jouw favoriete merk?

Bron: Trending, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments