HomeMusicHans Glock DIKKE BAAP en RBDjan leveren een keiharde track af met...

Hans Glock DIKKE BAAP en RBDjan leveren een keiharde track af met ‘SNUIFBEZORGD’

Ben je ready voor een keiharde samenwerking? Hans Glock, DIKKE BAAP en RBDjan slaan de handen ineen en bezorgen jou ‘SNUIFBEZORGD’, een banger van een track. Het idee voor ‘SNUIFBEZORGD’ ontstond toen Hans Glock en RBDjan samen in de studio zaten te werken aan nieuwe muziek. Het viel ze op dat het in veel rapnummers vaak gaat over het dealen van drugs, terwijl in hardstyle het vaker gaat over de effecten van het gebruiken van drugs. Zo ontstond het idee om een track te maken die de dealer en de gebruiker samenbrengt in één nummer. Hans Glock vroeg de heren van DIKKE BAAP erbij en zo ontstond er pure extase in de vorm van ‘SNUIFBEZORGD’.

Hans Glock en DIKKE BAAP kennen elkaar al langer. Het populaire duo, wat het internet brak met hun unieke mix van hardere stijlen en humoristische samples en de rappende tover DJ, die recentelijk een dikke hit scoorde met ‘Japan’, komen elkaar geregeld tegen op festivals, zo staan ze deze zomer onder andere b2b op de Zwarte Cross. Ook Hans Glock en raplegende/THC lid RBDjan zijn geen onbekende van elkaar. Door hun deelname aan het SBS6 programma ‘No Way Back’, waarbij ze moesten overleven in de Noorse wildernis ontstond er een mooie vriendschap tussen de twee. Ondanks dat een samenwerking tussen deze drie acts niet voor de hand liggend is, weten ze met ‘SNUIFBEZORGD’ de perfecte combinatie van hun stijlen af te leveren, waardoor iedereen die de track luistert volledig uit hun plaat zal gaan!

Over Hans Glock
Hans Glock is een DJ en vocalist in één die met zijn unieke sound de afgelopen jaren de hard dance scène aan het veroveren is. Zijn album ‘Dier van de Nacht’ is inmiddels miljoenen keren gestreamd en bevatte onder andere de zomerhit van 2023; ‘Trommels’ met Ruthless en Dr Rude. Op het albums staan verder samenwerkingen met o.a. Outsiders, Darkraver, Korsakoff, Jebroer en Bass Chaserz.

Hans heeft nationale en internationale DJ-ervaring van feesttenten tot massieve festivalweides van Nederland tot Spanje en van Duitsland tot de Verenigde Staten. Defqon.1 (Power Hour), Decibel Outdoor Festival (Stage hosting) en EDC Las Vegas zijn een aantal van zijn hoogtepunten tot nu toe.

Zijn stijl beschrijft hij zelf als freestyle 2.0 met invloeden uit (raw) hardstyle, hard-techno en hardcore. Vaak zijn dit nieuwe dingen in een oud jasje of oude dingen in een nieuw jasje. Hans heeft een enorme passie voor muziek wat hem een veelzijdige DJ heeft gemaakt die zich moeiteloos aan iedere situatie aanpast. Van een gezellig dorpsfeest tot een grimmige technobunker, Hans heeft zowel repertoire als setlists om overal een enorm feest te bouwen.

Over DIKKE BAAP
DIKKE BAAP is een dynamisch artiesten duo dat sinds 2021 hoge ogen gooit met hun unieke mix van hardere stijlen en humoristische samples. Dit duo heeft een eigen geluid weten te creëren dat verder gaat dan de traditionele elektronische muziek. Het succes van DIKKE BAAP blijft niet onopgemerkt: ze staan inmiddels op de line-up van vele gerespecteerde festivals, waaronder Tomorrowland, Defqon, Bootshaus, Freshtival, Dauwpop, WiSH Outdoor, Solar en Rebl City. Ook is het duo te vinden in landen zoals Spanje, Griekenland en Bulgarije. Met hun aanstekelijke energie en verrassende sound weten zij het publiek steeds weer te verbazen en te vermaken.

Op verschillende streaming platforms hebben zij inmiddels meer dan 600.000 maandelijkse luisteraars en meer dan 2.5 miljoen maandelijkse streams met een totaal van 25 miljoen streams aan zich weten te binden. Naast hun eigen muziek hebben zij samengewerkt met diverse artiesten, waaronder Paul Elstak, EZG, Vieze Asbak en Natte Visstick.

DIKKE BAAP is een uniek artiesten duo dat garant staat voor een onvergetelijk feest. Hun hoog tempo optredens en catchy tracks zorgen voor een totaalbeleving die je nog lang bij zal blijven. Met DIKKE BAAP in de line-up ben je verzekerd van een feest.

Over RBDjan 
Rapper Arbi, beter bekend als RBDjan, wordt gezien als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphop. De rapper brak 15 jaar geleden door als lid van rapgroep THC (Tuindorp Hustler Click) met onder andere de nummers ‘Wil Je Weten Hoe Het Voelt’ en ‘Zina’. Met de track ‘Iene Miene Mutte’ bereikte de rapgroep samen met rapper Adje en Roger Davids rond 5 miljoen streams. In 2004 scoorde hij een hit samen met DJ Chuckie genaamd ‘Ballen Tot We Vallen’. Het nummer werd een groot succes en de rapper introduceerde zichzelf voor de eerste keer bij het grote publiek. RBDjan bracht zijn eerste single ‘De Troon’ uit in 2011, gevolgd van zijn eerste soloalbum ‘De Onderbaas’. Later volgde zijn tweede single ‘Hier Ben Ik Dan’ waarvoor hij samenwerkte met multi-platinum verkopende artiest Mr. Probz. Zijn album ‘King’ raakte al in de eerste week de hitlijsten. Hiervoor werkte hij samen met grote artiesten als Josylvio, Lijpe, Diggy Dex en Adje. Vorig jaar bracht hij in november het album ‘Kleine Jongens Worden Groot’ uit, wat over zijn persoonlijke groei, het leven op straat en de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt om de persoon te zijn die hij nu is gaat. Voor Kleine Jongens Worden Groot werkte RBDJAN samen met artiesten als Kempi, Cor, Crooks, Sevn, Latifah en Rocks. Na ruim een jaar tijd brengt RBDjan weer nieuwe muziek uit en laat hij zien dat hij nog steeds een van de grootste raptalenten is die Nederland rijk

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments