He artiesten, creatives en andere lezers.

Last van een herfstdip? Its life, its nature! Ow rainy days, ow rainy days. What to do?

Leuk seizoen vol met optredens gehad? Lekker festivals afgestruind?

En wat nu? In de herfst?

Wat te doen?

Voor alle ambitieuze goaldiggers onder ons. Misschien is dit het seizoen om iets online te beginnen, iets moois voor jezelf op te bouwen. Misschien heb je een passie nodig, een bezigheid waarin je je kan storten.

Een blog kan de perfecte manier zijn. Je kan natuurlijk ook gewoon bloggen als hobby. Lees hier meer over het beginnen van een blog. Ja dat kan ook in 2022 nog.

Wat kun je nog meer doen tegen de herfstdip?

Heb je geen zin om te ondernemen of geld uit te geven aan een blog? (het hoeft niet duur te zijn!).Nie iedereen is zo ambitieus en dat hoeft ook helemaal niet, maar vergeet je toekomst niet. Wil je echt tot je 67ste werken? Lijkt me niet toch?

Andere dingen die je kan doen zijn lekker naar buiten gaan. Wandelen is een must! Natuur is een goede voor de gezondheid en energie. Het is belangrijk om zoveel mogelijk zonlicht op te nemen. Ga vooral ’s ochtendsvroeg naar buiten, want in een vroege ochtendzon zit veel blauw licht. Dit stremt de aanmaak van melatonine.

En natuurlijjk gezond eten is een must (en een lastige uiteraard). Herken je dat dat je jezelf liever volpropt met lekkers tijdens een dip? Juist ja, niet doen dus!

Verder is het uiteraard belangrijk om gewoon leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie. Een dagje strand, ergens lunchen of gewoon een koffie drinken. Even je huis uit.

In Amsterdam zijn er genoeg leuke events in de winter. ADE komt eraan.

Jouw event op onze website? Neem contact op! Wat dacht je van deze fototentoonstelling?

Heb jij nog tips voor onze lezers?

Laat het weten!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here