HomeMoneyHet vermogen van 50cent in 2024. Wat is hij waard?

Het vermogen van 50cent in 2024. Wat is hij waard?

We mogen 50cent wel (al kennen we hem natuurlijk niet persoonlijk). Maar hij werkt hard, is een echte Hustler, hij is intelligent en een echte businessman.

Daarnaast kan hij ook nog rappen en is hij acteur. Hij is van alle markten thuis. Hij heeft verschillende brands en producten op de markt gezet.

Curtis James Jackson III aka 50 Cent is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter, acteur, televisieproducent, ondernemer en investeerder. Hoewel hij een zeer ruwe jeugd had, omdat hij drugs verkocht die bekend stonden als crack en een slachtoffer was van de crack-epidemie toen hij slechts 12 jaar oud was, veranderde 50 Cent later zijn lot met hard werken en geluk. De Hustler spirit, daar houden we van.

Hij was al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in muziek en begon officieel zijn muzikale carrière in 2000, hij produceerde the “Power of the Dollar” voor Columbia Records.

Zijn grote doorbrak kwam na de release van de single “How to Rob”. Deze single kreeg aandacht van Jay-Z en DMX en andere grote artiesten toen dertijd.

Wat is het vermogen van 50cent in 2024?

In 2014 schreef het populaire tijdschrift Forbes dat hij $155 miljoen waard is. Het zakenblad noemde hem toen “een man met een exceptioneel zakelijk instinct”, maar dit raakte hij ook weer kwijt. Hoe dan?! Dat is niet precies bekend.

Jackson heeft een geschatte netto waarde van $ 30 miljoen in 2024. Hoe het precies zit met zijn schulden weten wij niet.

Wil jij ook geld verdienen? Met beleggen op de beurs bijvoorbeeld? Bekijk dit dan eens.

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments