HomeMoneyHet vermogen van Lange Frans. Check it out here!

Het vermogen van Lange Frans. Check it out here!

Vermogen van Lange Frans? Benieuwd? Check it here!

Lange Frans aka Frans Christiaan Frederiks. Frans was van 2004 tot 2008 samen met zijn maat Baas B een ware sensatie in de rapscene. Lange Frans is opgegroeid in Diemen en de naam van de rapformatie D-men is daar ook aan gerelateerd. Al hoewel het nu rustig is rondom de rapper zijn we wel benieuwd naar zijn vermogen.

Hoe staat Lange Frans ervoor? en wat is zijn vermogen?

De Quote was heel erg benieuwd naar hoeveel geld Lange Frans heeft. Voor 7000 euro kon je een op maat gemaakte rap van hem krijgen en voor 3000 euro kwam hij een halfuur optreden. Dit zal inmiddels wel meer zijn, maar dit weten we niet zeker.

Wij denken dat je je niet heel erg slecht hoeft te voelen voor Lange Frans op het gebied van geld. De quote heeft onderzoek gedaan naar het vermogen van Lange Frans in zijn B.V en in 2018 zat daar €680.000 euro in. Dat was in 2018, dat zal dus inmiddels wel veel meer zijn. Al hoewel zijn het momenteel natuurlijk wel moeilijke tijden voor iedereen, maar vooral ook voor artiesten natuurlijk.

Wij denken dat hij inmiddels wel miljonair is, maar dit weten we uiteraard niet zeker.  

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Veel geld online verdienen? Slapend rijk worden? Bekijk deze cursus dan eens, succes!

Bron: Quote

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments