HomeMoneyHet vermogen van Maan de Steenwinkel in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Maan de Steenwinkel in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Maan de Steenwinkel in 2024. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

We kunnen Maan natuurlijk allemaal van The Voice of Holland. Ze won in 2016 de finale onder team Marco Borsato. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. De Utrechtse pakte goed door en is nu een van de meest succesvolste zangeressen van Nederland en dat op haar 24ste, goed bezig Maan, ga zo door!

Wat verdient Maan met haar talent? En wat is haar vermogen in 2024?

Naast zangeres is ze inmiddels ook actrice. Ze debuteerde in de film “De club van lelijke kinderen”. Hoeveel ze daarmee heeft gecasht is onduidelijk, maar dat ze het niet slecht doet blijkt wel uit de gegevens van haar BV.

Maan Productions BV heeft volgens de documenten een vermogen van meer dan 2 ton. Niet slecht dus voor een 24 jarige!

Naast roem en bewondering wist Maan ook financieel flink te oogsten. Ze verkocht honderdduizenden albums en streams en treedt veel op: eerst in clubs, later ook in grotere zalen en op 16 december van dit jaar staat ze in de Ziggo Dome: dat wordt haar grootste show tot nu toe, in de Ziggo Dome passen 17.000 bezoekers. Wil je Maan boeken voor een optreden, dan kost je dat € 13.750 voor een half uur. Dat kost dus wel wat. 

Zoals de meeste bekende Nederlanders heeft Maan een eigen B.V. Twee jaar geleden was Maan Productions B.V. goed voor € 214.215 euro. Volgens de doorgaans goed ingelichte site Bekende Buren is dat nu inmiddels uitgegroeid tot maar liefst € 595.000 euro. 

in 2024 wordt het vermogen van deze dame op meer dan 1.5 miljoen geschat. 

Bron: shownieuws, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments