HomeMoneyHet vermogen van Nikkie De Jager in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Nikkie De Jager in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Nikkie de Jager in 2024, aka Nikkie Tutorials. Benieuwd? Lees het hier.

Deze dame moet je inmiddels wel kennen van haar beroemde Youtube kanaal. De afgelopen jaren heeft mevrouw de Jager namelijk een behoorlijk imperium opgebouwd op haar Youtube kanaal. Hier deelt ze de mooiste en meest extreme make-up looks. Ze heeft bijna 14 miljoen abbonnees en miljoenen views. Ze verdient dus aardig wat bij Youtube. Niet alleen met advertenties, maar ook met gesponsorde content. Ze heeft zelfs gewerkt met beroemde mensen zoals Kim Kardashian en laast met Iggy Azalea.

Wie is Nikkie De Jager eigenlijk precies?

Nikkie de Jager is geboren in Wageningen in 1994. Omdat ze veel interesse had in make-up, besloot ze hier in 2008 een Youtube kanaal over aan te maken en dat kanaal werd een groot success. Nikkie heeft zo,n groot bereik, omdat ze spreekt in het Engels. In een interview met AD zegt ze dat ze Engels spreekt omdat haar voorbeelden dat ook deden. Niet om haar bereik te vergroten, maar handig is het toch wel. Engels brengt je toch altijd verder. Always remember: good things take time. Naast succesvolle influencer is Nikkie de Jager ook een beauty influencer (instagram). Ze staat op nummer 4 van de Forbes beauty influencers lijst. Like what? The power of make-up kan je wel zeggen. De influencer begon in 2011 met een account op Instagram. Ook daar heeft ze ondertussen meer dan 14 miljoen volgers. 

Transgender

Begin januari 2020 maakte Nikkie bekend dat ze een transgender is. Dit gebeurde na een vervelende poging van afpersing, waar ze tot op de dag van vandaag nog last van heeft. Dat ze het zwaar heeft gehad valt niet te ontkennen. Gelukkig kon Nikkie rekenen op veel steun vanuit de bevriende mediawereld in Nederland. We vinden het super knap dat ze er voor uitgekomen is en hadden dit niet verwacht.

Maar dan wat is het vermogen van deze succesvolle dame?

Nikkie praat net zoals vele anderen niet over geld. De 1 schept op over zijn geld en de ander wil er liever niet teveel over kwijt. Maar wij zijn toch wel erg benieuwd. Wat verdient deze succesvolle vlogger en make-up artiest? Ze verdient natuurlijk veel geld met advertenties maar ook door samenwerkingen met merken. Voor een gesponsorde post in haar vlog of op Instagram kan ze duizenden euro’s vragen. Lees: 10.000 euro!

Er zijn geen exacte cijfers bekend over het totale vermogen van Nikkie, maar het vermogen wordt op 3 miljoen geschat. Ze gaat al even mee en heeft veel success op verschillende platformen.

Wil jij nou ook veel geld verdienen, maar dan bijvoorbeeld met beleggen? Beleggen in vastgoed of op de beurs. Bekijk dit dan eens.

Bron: fem-fem, Beeld: Unsplash

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments