HomeInfluencersTiktokker met 1 miljoen volgers vertelt haar salaris. Benieuwd?

Tiktokker met 1 miljoen volgers vertelt haar salaris. Benieuwd?

Benieuwd wat een Tiktokker kan verdienen met 1 miljoen volgers? Wil jij aan Tiktok beginnen?

Tiktok is een miljoenenbusiness en is populairder dan Instagram aan het worden. Gaat Tiktok het overnemen van Instagram? Hoelang blijft Instagram nog populair? Voor influencers op de gram is het ook een goed idee om op Tiktok te beginnen. Wij zijn sowieso erg benieuwd welk platform het gaat overnemen van Instagram. Lees hier meer.

Tiktok is een social media-app die is ontworpen voor het delen van korte (muziek)video’s. Bekende Tiktokker Vi Luong deed een boekje open over haar salaris. Benieuwd?

Wie is Vi Luong?

Vi is 24 jaar oud een bekend Tiktokker: ze heeft namelijk meer dan een miljoen volgers. Dit komt voornamelijk door haar “how-to’ video’s.

Nadat Luong 10 maanden actief was op TikTok besloot ze te stoppen met haar baan in de social media marketing zodat ze zich volledig op de app kon focussen.

Het salaris van Vi bestaat uit een combi tussen samenwerkingen met merken en inkomsten uit het makersfonds van TikTok. Dit jaar werkte ze met 3 “vaste” merken en deed ze een paar eenmalige samenwerkingen.

Het salaris

Het salaris van Vi bestaat uit een combi tussen samenwerkingen met merken en inkomsten uit het makersfonds van TikTok. Dit jaar werkte ze met 3 ‘vaste’ merken en deed ze een paar eenmalige samenwerkingen.

Wat verdient deze dame dan precies?

Vi verdient tussen de 150 en 300 dollar per maand via het makersfonds van TikTok. Dit hangt af van hoe veel content ze post.Dit is dus geen vetpot, net zoals google Adsense geen vetpot is. Maar wat denk je van samenwerkingen met merken?

Vi maakte een lijstje van hoe veel ze per maand verdiende in het jaar 2021.

  • Februari: ongeveer 19.000 dollar
  • Maart: ongeveer 30.000 dollar
  • April: ongeveer 32.000 dollar
  • Mei: ongeveer 1.000 dollar (dit was omdat sommige betalingen verlaat waren)
  • Juni: ongeveer 32.000 dollar
  • Juli: ongeveer 17.000 dollar

Deze dame verdient dus goed geld met haar Tiktok. Zorg ervoor dat merken met je willen samenwerken en start with Tiktok.

Bron: Fem-fem, Beeld: unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments