HomeMoneyHoe rijk is Huda Kattan?

Hoe rijk is Huda Kattan?

Hoe rijk Is Huda Kattan? Ken je haar al of niet?

Deze powervrouw is zeker rijk, maar hoe rijk? is ze een miljardair? Lees dan gauw verder.

Huda Kattan is een beauty blogger, make-up artiest en beauty ondernemer. Ze begon in de finance, maar kwam er achter dat het niet haar ding was.

Ze begon haar passie te volgen, namelijk make-up. Ze begon in 2010 een blog: hudabeauty.com. Vol met filmpjes, tips, ideeën en meer over beauty uiteraard.

Ze wist niet zo goed hoe ze met haar blog geld kon verdienen (terwijl dat heel goed kan op andere manieren), maar ze begon haar eigen make-up lijn. Ze begon met fake eyelashes en die werden gedragen door KimK. Daarna kwam ze met oogschaduw, eyeliners, lipsticks, poeder en veel meer. Inmiddels telt het Instagramaccount @hudabeauty zo’n 50 miljoen volgers (helft gekocht maar toch, alsnog netjes als ze 20 miljoen over houdt. Ze heeft een complete make-up colllectie en ze verkoopt skincare (onder de noemer Wishful).

Haar blog/brand krijgt dagelijks tienduizenden bezoekers en heeft meer dan 700k bezoekers per maand (nog geen miljoen dus). Het kan nog beter!

Huda Beauty is ook in Nederland te koop bij ICI PARIS. Like what really? Yes voor alle Dutchies!

Huda Kattan is 600miljoen waard, dus ze is nog geen miljardair. Maar dat gaat ze als zo door gaat zeker wel worden. Misschien is ze inmiddels wel 800 miljoen waard, want precieze cijfers zijn er niet bekend. Niet iedereen is zo open over haar of zijn vermogen. Huda Beauty, haar merk is wel 1 miljard waard.

Ze geeft als advies mee: be patient! Een product heeft tijd nodig om aan te slaan. En marketing kost ook gewoon tijd. Mensen moeten je vinden en ontdekken.

Hoe rijk Is Huda Kattan? behoorlijk rijk!

We houden deze selfmade beauty miljonair in de gaten. Deze vrouw is echt selfmade met wat hulp van familie. She aint a Kardashian!

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments