Hoe rijk Is Huda Kattan eigenlijk? Ken je haar al of niet?

Deze powervrouw is zeker rijk, maar hoe rijk? is ze een miljardair? Lees dan gauw verder.

Huda Kattan is een beauty blogger, make-up artiest en beauty ondernemer. Ze begon in de finance, maar kwam er achter dat het niet haar ding was.

Ze begon haar passie, make-up te volgen en begon in 2010 een blog: hudabeauty.com. Vol met filmpjes, tips, ideeën en meer.

Ze wist niet zo goed hoe ze met haar blog geld kon verdienen (terwijl dat heel goed kan!), maar ze begon haar eigen lijn. Ze begon met fake eyelashes en die werden gedragen door KIM K. Daarna kwam ze met oogschaduw, eyeliners, lipsticks, poeder en veel meer. Inmiddels telt Instagramaccount @hudabeauty zo’n 50 miljoen(!) volgers (helft gekocht maar toch, alsnog netjes), heeft ze een complete collectie make-up en skincare (onder de noemer Wishful) en wordt ze door Forbes als één van de tien grootste influencers gezien.

Haar blog/brand krijgt dagelijks tienduizenden bezoekers en heeft meer dan 700k bezoekers per maand (nog geen miljoen dus).

Huda Beauty is ook in Nederland te koop bij ICI PARIS. Like what really? Yes voor alle Dutchies!

Huda Kattan is 600miljoen waard, dus ze is nog geen miljardair. Maar dat gaat ze als zo door gaat zeker wel worden. Misschien is ze inmiddels wel 800 miljoen waard, want precieze cijfers zijn er niet bekend. Niet iedereen is zo open over haar vermogen. Huda Beauty is wel 1 miljard waard.

Ze geeft als advies mee: be patient! Een product heeft tijd nodig om aan te slaan. Dus Mandy: wees geduldig met je iammandyb.com. Het kost tijd.

We houden deze selfmade beauty miljonair in de gaten. Deze vrouw is echt selfmade met wat hulp van familie. She aint a Kardashian!

Hieronder vindt je de bestsellers van Huda Beauty!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here