HomeMoneyHoeveel geld verdient Antoon?

Hoeveel geld verdient Antoon?

Een hele populaire artiest die zichzelf naar de top heeft gewerkt in 2 jaar tijd. Twee a drie jaar geleden had niemand van hem gehoord. Valentijn Verkerk, beter bekend als Antoon. Valentijn Antoon Verkerk, werd geboren op 11 februari 2002 in Hoorn. Hij staat onder contract bij het platenlabel Dreamteam.

De pas 20-jarige werd door zijn nummer ‘Hyperventilatie’ in één klap een succes en heeft de optredens momenteel voor het uitkiezen. Zo stond hij eerder al op Pinkpop, in Paradiso, Mysteryland en eind dit jaar in de Ziggo Dome, maar wat verdient hij hiermee?

Antoon is een van de weinige Nederlandse artiesten die zijn bekendheid heeft gevonden dankzij TikTok. Zijn nummer worden daar massaal gedraaid, waardoor zijn eerste hit zelfs platina ging. Zo zie je maar, wat TikTok je kan voor succes kan brengen.

Op het gegeven moment stonden er meer dan 7 van zijn hits, zoals ‘Hotelschool’, ‘Vluchtstrook’ en ‘Tantoe Lekker’ in de meeste Nederlandse hitlijsten. Zijn laatste grootste hit is

Maar dan, wat kost Antoon?Hoeveel geld verdien Antoon dan eigenlijk?

Om Antoon voor een halfuur op het podium te laten optreden, bent u als organisatie maar liefst € 20.000 – € 25.000 kwijt, staat vermeld op de website van Artist Boekings. Daarmee is hij iets goedkoper dan kraantje Pappie (€ 28.000 per halfuur). Hij is natuurlijk nieuw en deze gaat prijs gaat zeker nog wel omhoog. Benieuwd wat andere artiesten kosten en wat ze verdienen? Lees dan vooral onze andere artikelen!

Fotobron: Richard Broekhuijzen

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments