HomeMoneyHoeveel verdienen Tiktokkers in 2024?

Hoeveel verdienen Tiktokkers in 2024?

Hoeveel verdienen TikTokkers in 2024?

TikTok. Hetsocial media platform voor met name jongeren. Sommige zijn er miljonair door geworden, maar voor de meeste mensen is het een bijbaantje. Maar ook op TikTok kan je ontdekt worden en dus famous worden.

Geld verdienen met TikTok is iets wat veel mensen en dan met name jongeren wel zouden willen. Niet meer in een supermarkt of pizzeria werken, nee gewoon lekker geld verdienen met filmpjes maken. Jouw passie misschien?!

In korte tijd is TikTok dan ook uitgegroeid als één van de populairste social media netwerken onder jongeren. En waar veel mensen zijn, is natuurlijk ook veel geld te verdienen. Is TikTok de toekomst?

Hoe kun je nou geld verdienen met TikTok?

Net als Instagram en Facebook is het met TikTok ook mogelijk om geld te verdienen, maar zal het zeker niet vanzelf gaan.Hier heb je namelijk echt een grote fanbase voor nodig. Denk dan aan miljoenen volgers en likes. Het is net als met Instagram. Alleen draait het hier om filmpjes.

Je moet dus wel een behoorlijk grote fanbase hebben, wil je wat geld verdienen met TikTok.

Je verdient aan advertenties en aan gesponsorde content, just like Instagram. Alleen bij Tiktok draait het om filmpjes.

Hoeveel verdienen Tiktokkers nou eigenlijk in 2024?

De ene TikTokker is uiteraard de ander niet. Het gaat alleen om zoveel mogelijk volgers en likes hebben (just like Instagram).

Wanneer je telkens bekender word op TikTok, zul je zien dat er telkens meer mogelijkheden van geld verdienen komen. Hoe bekender je bent hoe meer bedrijven je zullen benaderen om sponsored content te maken. Content waar je voor betaald krijgt. Bekende influencers zoals Juultje Tielemans doen dit ook.

Maar als je echt bekend bent kan je ook denken aan een eigen kledinglijn of andere merchandise. Dit kan je op al je kanalen promoten. Dus zowel op je Insta, Youtube als je TikTok account. Go big! Misschien heb je ook wel een blog.

TikTokkers met een grote following verdienen soms wel meer dan 30.000 dollar met één TikTok. Like what? Maar dan moet je aan de Amerikaanse TikTokkers denken.

Maar net zoals alles is everything bigger in America. Zo verdiende TikTokker Charli D’Amelio tussen 2019 en 2020 maar liefst 4 miljoen dollar, en afgelopen jaar 5 miljoen en wat dacht je van de populaire Addison Rae? Addison Rae was gedurende haar kindertijd een competitieve danser. Nu is ze met haar gechoreografeerde dansjes één van de meest populaire TikTokkers. Twee maanden later stopte ze met school om zich volop op TikTok te storten. Inmiddels verdient ze niet alleen meer geld met gesponsorde content, maar ook met haar eigen merchandise, een podcast met haar moeder en een cosmeticalijn. Vorige week lanceerde ze ook haar eigen muziekvideo. Ook is ze een van de gezichten van Skims, het shapewear-merk van Kim Kardashian. Lees hier meer over dit populaire merk.

Wil jij nou geld verdienen met beleggen? Lees dit dan eens.

Bron: Google & manners, Beeld: Unsplash

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments