HomeMoneyHoeveel verdienen Tiktokkers met 1 post? Lees het hier.

Hoeveel verdienen Tiktokkers met 1 post? Lees het hier.

Tiktok is populair en trending, zeker onder jongeren. Het lijkt erop alsof het groter gaat worden dan Instagram. Het is een miljoenen bedrijf en de founder Zhang Yiming is een miljardair. Hij is 36 miljard waard.

TikTok is een social media netwerk, waarmee je korte video’s maakt en deze doorstuurt naar je vrienden.

Je kunt TikTok gratis downloaden voor je telefoon. Hiermee open je dus de app, en maak je een grappig filmpje. De focus ligt in TikTok op het maken van een filmpje waarin je aan het dansen, playbacken of zingen bent, maar er worden ook “gewone” grappige filmpjes gemaakt.Tiktok wordt steeds meer door bedrijven gebruikt om zo naamsbekendheid te krijgen.

Wanneer je bekender wordt op Tiktok en meer volgers hebt zal je merken dat je er geld mee kan verdienen.

Wanneer je veel volgers en views hebt zullen bedrijven je benaderen om sponsored content te maken; content waar je voor betaald krijgt. Je promoot dan producten van bedrijven voor geld. Wat eigenlijk ook zo is op Instagram.

Er zijn een aantal tiktokkers die inmiddels miljonair zijn geworden door dit platform en goed geld verdienen met sponsored content. Maar wat verdienen ze dan met 1 post?

Op nummer één staat Charli D’Amelio. Deze girl verdient maar liefst US $45,863 per post! Zij heeft namelijk 80 miljoen volgers. Like what? Addison Rae staat op nummer zes. Zij verdient US $31,213 per post. Iets minder dan Charli, maar nog steeds superveel!

Wil jij meer lezen over Addison Rae? Bekijk dit artikel dan eens. Ze hangt zelfs met de Kardashians en heeft gedate met Drake en dat allemaal dankzij Tiktok.

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen maar dan met beleggen? Is beleggen jouw ding? Wil je er meer over leren? Bekijk dit dan eens.,

Bron: Hitkrant, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments