HomeInfluencersInstagram blog starten in 2024. Doen of niet?

Instagram blog starten in 2024. Doen of niet?

#sponsored post.

Instagram blog starten. Doen of niet in 2024? Your kinda late actually..

Is Instagram eigenlijk ook een blog? Kan je het wel vergelijken met een blog? Of is het eigenlijk iets heel anders?

Bij een blog denk je waarschijnlijk aan een soort dagboek. Een mommy blog bijvoorbeeld, maar he wait a minute. Het is meer dan dat.

Een blog draait om content. Foto’s en content. Instagram richt zich op foto’s en tegenwoordig ook filmpjes. Het begint steeds meer op TikTok te lijken en met name de Kardashians vinden dat niet zo leuk. In filmpjes kan je namelijk je gezicht niet bewerken. Alles draait bij hen om photoshop.

Bloggen is eigenlijk dus iets heel anders. Met bloggen kan je bezoekers via Google bereiken en uiteraard ook via social media. Via Instagram niet.

Instagram draait om volgers en likes en dat is een moeilijke wereld. Ben jij nog niet bekend of beroemd? Dan zal het lastiger zijn om volgers en likes te krijgen op Instagram. Iedereen wil likes en volgers, maar niet anderen volgen.

Wil je het echt maken? Dan heb je unieke foto’s nodig.Unieke foto’s met de juiste telefoon. Wat dacht je van simyo telefoons?

Je moet het anders aanpakken. Al moet ik eerlijk zeggen dat lingerie foto’s en bikini foto’s het meeste worden geliked. Of je dit wil plaatsen op social media is een ander vraafg.Dit is wat veel meiden niet willen om zo geliked te worden. Ik zou gaan voor orginaliteit en unieke foto’s. Bijvoorbeeld unieke make-up looks. Maak een blog en post jouw unieke looks op beiden.Best of both worlds dus!

Iedereen richt zich nu op Instagram en eigenlijk op TikTok, maar vergeet het bloggen.

Ik denk dat bloggen beter is op dit moment, maar de meningen kunnen uiteraard verdeeld zijn. Het ligt er helemaal aan waarover je schrijft. Wij zijn benieuwd naar wat jullie vinden. Reageer vooral!

Tip van Mandy: schrijf over influencers en social media. Met name TikTok influencers. Hier wordt veel naar gezocht.

Als je het echt wilt maken dan zal je het op TikTok moeten proberen. TikTok is nu zelfs aan het concurreren met Google. Iedereen is op TikTok, met name wel de jonge generatie. Met deze telefoon, de iphone x refurbished kan je ook goede filmpjes maken. Goede foto’s en filmpjes is what you need voor jouw social media empire.

Wil je toch nog een Instagram account beginnen? Gewoon doen, maar verwacht niet teveel. Groot worden op Instagram is anno 2024 echt moeilijk. Maar je kan het uiteraard altijd proberen!

#deze post is in samenwerking met simyo

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments