HomeInfluencersMeest talentvolle creators/influencers van Nederland en hun verdiensten. Lees het hier!

Meest talentvolle creators/influencers van Nederland en hun verdiensten. Lees het hier!

Er is een hele nieuwe wereld ontstaan de afgelopen 10 jaar. De wereld van influencers, Instagrammers, YouTubers, TikTokers en meer. Er zijn ook nog infuencers die bloggen, maar die zijn wel minder dan voorheen. Bloggen is toch een beetje uit. Maar juist omdat iedereen ermee stopt is er een grote nieuwe markt ontstaan voor opkomende bloggers. Tip: begin niet een personal blog, maar maak er meer een magazine van, een allround lifestyle magazine bijvoorbeeld.

Het bepalen van de meest talentvolle influencers in Nederland is niet een makkelijke taak en wat de 1 talentvol vindt vind de ander misschien maar saai. Het kan ook variëren afhankelijk van de niche en het platform. Hier zijn enkele van de meest opvallende Nederlandse influencers en een schatting van hun mogelijke verdiensten op basis van verschillende bronnen.

Enkele talentvolle creators in Nederland. 

1.NikkieTutorials (Nikkie de Jager)

Een van de meest bekende beauty influencers ter wereld. Nikkie’s YouTube-kanaal staat bekend om make-up tutorials en transformatievideo’s. Ze heeft miljoenen abonnees en haar inkomsten kunnen variëren van advertenties, samenwerkingen met make-upmerken en ze heeft ook haar eigen make-up lijn. Deze dame is miljonair en is al jaren bezig. Ze begon met bloggen en inmiddels ook te zien op televisie. Ze is een echte BN’er geworden.

2.Enzo Knol 

Een populaire Nederlandse vlogger en gamer. Enzo staat bekend om zijn dagelijkse vlogs en gamevideo’s. Hij heeft een enorme aanhang en verdient inkomsten via advertenties, gesponsorde content en merchandising. Het talentgehalte valt helaas wel mee. Het zijn vooral vlogs van zijn eigen leven. Hier heeft hij een hele business van gemaakt.

3.Anna Nooshin

Als mode- en lifestyle-influencer heeft Anna Nooshin een aanzienlijke invloed op sociale media. Ze deelt mode, reis- en lifestyle-content. Anna Nooshin is inmiddels zoveel meer dan een influencer. Ze is YouTuber, onderneemster, heeft meerdere bedrijven etc. Naast samenwerkingen met grote merken, heeft Anna ook een eigen boek geschreven en een eigen kledinglijn gelanceerd. Ze heeft zelfs haar eigen beauty-lijn. Hoe dit precies loopt is niet bekend. Anna Nooshin is miljonair. Hoe rijk ze precies is, is niet bekend.

4. Dylan Haegens

Een populaire YouTuber en komiek. Dylan staat bekend om zijn humoristische video’s, sketches en parodieën. Zijn inkomsten komen van advertenties, merchandise en samenwerkingen met verschillende bedrijven. Ook deze man is miljonair dankzij zijn succesvolle YouTube kanaal.

5.Rutger Vink (Furtjuh)

Rutger staat bekend om zijn humoristische video’s, parodieën en muzikale content. Hij heeft meer dan een miljoen subsribers op zijn kanaal en miljoenen views. Hij heeft een divers publiek en verdient geld via advertenties, sponsordeals en muziekstreams. Ook hij is miljonair dankzij zijn succesvolle YouTube account.

6. Mascha Feoktistova (Beautygloss)

Deze dame is al jaren (lees meer dan 10 jaar) bezig met haar kanalen. Ze begon als beauty blogger en is inmiddels een succesvolle YouTuber. Als beauty- en lifestyle-influencer heeft Mascha een aanzienlijke invloed in Nederland. Ze deelt beautytips, productrecensies en persoonlijke vlogs. Haar inkomsten kunnen komen van advertenties, affiliate marketing en samenwerkingen met beautymerken. Ze is ook miljonair dankzij haar succesvolle YouTube en Instagram account.

Het is belangrijk op te merken dat de verdiensten van influencers sterk variëren en afhangen van verschillende factoren, zoals het aantal volgers, het type content dat ze maken, de betrokkenheid van hun publiek en hun samenwerkingen met merken.

UIteraard zijn er nog veel meer succesvolle influencers in Nederland. Denk dan aan Rianne Meijer, Juultje Tieleman en Cynthia Schultz.

Wel is niet iedereen even talentvol. De ene influencer deelt meer blote content en de andere komt echt met leuke geniale ideeën en inspirerende content.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments