HomeArt & DesignInterieur blogs: bekijk hier de leukste!

Interieur blogs: bekijk hier de leukste!

Op zoek naar leuke interieur inspiratie? Ben je de tv programma’s en woonbladen zat? Wil je eens wat nieuws zien? Het internet staat vol met leuke blogs over interieur en vol met inspiratie. De blogs zijn de nieuwe tijdschriften.

Wij hebben 5 leuke interieur blogs op een rijtje gezet:

1. Interiorjunkie

Het is één van de meest bekende interieur blogs van Nederland: de blog van Elisah Jacobs. Op haar blog tipt interior junkie Elisah je over de laatste woontrends, maar kun je ook een kijkje nemen in de woningen van anderen. Van studentenkamers tot volledig perfect gestylde woningen. Inspiratie genoeg dus op deze website.

2. Stijlvolstyling

Op stijlvolstyling.com vind je je dagelijkse portie interieur inspiratie: de leukste lifestyle en woontips, inspiratie voor huis en tuin, woontrends en stylingideeën. Oprichtster Susanne is werkzaam als interieur stylist en weet daarom als geen ander hoe je een interieur inricht. Op zoek naar de laatste woontrends? Hou dit blog dan in de gaten.

3. Mylovelyhome

Het doel van deze website is om blogartikelen te schrijven die bijdragen aan het creëren van een uniek thuis-gevoel. Een plekje creëren dat bij je past en waar jij je op je gemak voelt! Dit doen ze aan de hand van creatieve blogartikelen met handige tips, nieuwtjes en gevarieerde onderwerpen. Ben je creatief en houd je ervan om te knutselen? Bekijk dan zeker eens de Do It Yourself berichten!

4. Interieurinspiratie

Over écht elke woon categorie is hier een artikel te vinden. Of je nou op zoek bent naar tips over de tuin, babykamer, woonkamer of gewoon even lekker bij mensen wilt binnenkijken. Je kunt het hier allemaal vinden. Op dit blog vind je daarnaast ook handige tips voor bijvoorbeeld de efficiënte schoonmaak van je huis.

5. Ik woon fijn

Op dit blog alles wat te maken heeft met wonen en lifestyle. Van de leukste cadeau ideeën tot de tafelaankleding bij een diner. Wij vinden dit blog vooral heel mooi, omdat er gebruik gemaakt wordt van prachtige foto’s in dezelfde stijl. Daarnaast is het ook op dit blog mogelijk om even heerlijk binnen te kijken bij anderen. Genoeg inspiratie dus!

Zo zie je maar, ook blogs kunnen inspiratie geven voor jouw home. Zit jij nou ook boordevol inspiratie en ideeën? Begin dan zelf een woonblog! Geen idee hoe? Lees dit artikel dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments