HomeMoneyIs Anna Nooshin eigenlijk miljonair? Lees het hier.

Is Anna Nooshin eigenlijk miljonair? Lees het hier.

Anna Nooshin miljonair? Daar zijn heel veel mensen benieuwd naar.

Maar het is lastig terug te vinden.

Wie is Anna Nooshin eigenlijk?

Een powervrouw! althans dat vinden wij van wel. Een ambitieuze onderneemster, influencer, vlogger, presentatrice en nog veel meer.

Ze begon met haar lifestyle magazine: NSMBL.NL. Een krachtig lifestyle magazine over van alles en nog wat. Al hoewel missen we soms wat inspirerende content en gaat het veel over de Kardashians en ander oppervlakkig fashion & beauty nieuws. Dat vinden wij toch wel jammer aan dit magazine. Het is toch meer voor de oppervlakkige ladies onder ons (sorry Anna).

Maar ondanks dat: het heeft genoeg bezoekers (meer dan 500k per maand en dat is echt veel voor een online magazine) en bestaat al 10 jaar!en is onderdeel van het Mediahuis. Een grote uitgever van veel bekende magazines en kranten.

Daarnaast is ze co-owner van een Instagram museum: The Upside Down Museum in Amsterdam.

en heeft ze haar eigen beautylijn: Noosh beauty.

In 2016 gaf ze aan in een interview op nu.nl dat binnen 1.5 jaar miljonair wilde zijn. Ze noemen haar een modeblogger, maar ze heeft nooit een modeblog gehad. Wel plaatst ze regelmatig fashionoutfits op haar Instagram. Daarnaast heeft ze ook nog een Youtube kanaal. Ze is weer begonnen met vloggen en daar kwam kritiek op. Agh ja de media heb altijd wat te zeuren. Mensen empoweren. Dat zouden meer mensen moeten doen. Geen jaloerse krengen, maar anderen in de spotlights zetten. Dat zouden nou meer mensen moeten doen. Maar helaas zo werkt de wereld dus niet.

Maar dan, is Anna Nooshin miljonair?

Wij denken dat ze nog geen miljonair is. Zeker niet met de huidige corona crisis. Het museum is dicht en daarnaast is het voor influencers nu ook lastiger om opdrachten te krijgen. De adverteerders houden hun geld nu bij zich en marketingbudgetten gaan op slot. We weten niet hoe haar make-up lijn loopt.

Wij denken dat ze minimaal een half miljoen heeft en hard op weg is naar die miljoen.

40 en met pensioen? Dat kan ze zeker!

Anna Nooshin miljonair? Dat denken wij nog niet.

Bron: nu.nl, Google, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments