HomeMoneyIs Anna Nooshin eigenlijk miljonair? Lees het hier.

Is Anna Nooshin eigenlijk miljonair? Lees het hier.

Anna Nooshin miljonair? Daar zijn heel veel mensen benieuwd naar.

In 2023 is het bekend dat Anna Nooshin zeker een miljonair is. 

Wie is Anna Nooshin eigenlijk?

Een powervrouw! althans dat vinden wij van wel. Een ambitieuze onderneemster, influencer, vlogger, presentatrice en nog veel meer.

Ze begon met haar lifestyle magazine: NSMBL.NL. Een krachtig lifestyle magazine over van alles en nog wat. Al hoewel missen we soms wat inspirerende content en gaat het veel over de Kardashians en ander oppervlakkig fashion & beauty nieuws. Dat vinden wij toch wel jammer aan dit magazine. Het is toch meer voor de oppervlakkige ladies onder ons (sorry Anna) en lezers van het magazine. Maar volgens ons is Anna niet zo oppervlakkig, ze doet namelijk veel meer dan het zijn van een mode influencer. 

Maar ondanks dat: het heeft genoeg bezoekers (meer dan 700k per maand en dat is echt veel voor een online magazine). Inmiddels is ze geen eigenaar meer van dit bedrijf. Het is onderdeel van het Mediahuis. Een grote uitgever van veel bekende magazines en kranten.

Het succes van Anna Nooshin blijft niet alleen bij een magazine en bij het zijn van een influencer. Ook is ze inmiddels op televisie te zien geweest in programma’s als Holland’s Next Topmodel en RTL Boulevard, waar ze aantreedt als modedeskundig. 

Ze heeft diverse boeken geschreven, waaronder 

Daarnaast is ze co-owner van een Instagram museum: The Upside Down Museum in Amsterdam. Hoe dat precies loopt weten we niet. 

En ze heeft ook nog eens haar eigen beautylijn: Noosh beauty.  Hoe het precies loopt is niet bekend. Verder verdient ze dus geld met influencen op YouTube en Instagram en zit ze in het vastgoed. Ze heeft een appartement in Amsterdam ter waarde van 795.000,- en nog twee in Rotterdam met een hypotheek van een half miljoen. Een slimme investeerder die weet waar ze haar geld aan uitgeeft!She is een echte selfmade woman en een powervrouw.Een selfmade voorbeeld voor anderen.  

Ze heeft recent een huis in New York gekocht. Lees hier meer daarover. Ze woont momenteel zowel in New York als in Amsterdam en schijnt te daten met Thijs Boermans. 

In 2016 gaf ze aan in een interview op nu.nl dat binnen 1.5 jaar miljonair wilde zijn. Ze noemde haar een modeblogger, maar ze heeft nooit een modeblog gehad. Wel plaatst ze regelmatig fashionoutfits op haar Instagram. Daarnaast heeft ze ook nog een Youtube kanaal. Ze is weer begonnen met vloggen en daar kwam kritiek op. Agh ja de media heb altijd wat te zeuren. Mensen empoweren. Dat zouden meer mensen moeten doen. Geen jaloerse krengen, maar anderen in de spotlights zetten. Dat zouden nou meer mensen moeten doen. Maar helaas zo werkt deze wereld dus niet. 

Maar dan, is Anna Nooshin miljonair?

Jazeker, volgens diverse bronnen heeft ze zelfs meer dan een miljoen. Wat er precies op haar bankrekening staat houdt ze liever voor zich uiteraard. Ze zit in het vastgoed en heeft dus meerdere huizen in haar bezit. Wat Anna gemiddeld per maand verdient is niet bekend, maar we schatten het zo op tienduizenden euro’s per maand. 

50 en met pensioen? Dat kan ze zeker!

Anna Nooshin miljonair? Jazeker!

 

 

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments