HomeMusicJinho 9 is nieuwste signing van Atlantic Records Benelux

Jinho 9 is nieuwste signing van Atlantic Records Benelux

De Belgische Jinho 9 is de nieuwste signing van Atlantic Records Benelux. Deze zomer scoorde de rapper, zanger en producer al samen met KATNUF en Bizzey succes met de track ‘Interessant’.

Samen met Atlantic Records Benelux zet hij nu de volgende stap in zijn carrière. Zo komt aanstaande vrijdag 30 september de single ‘Blind Op Zoek (Trapagas)’ uit. De sound van dit nummer is al meer dan 17.000 keer op TikTok gebruikt en heeft op datzelfde platform al meer dan 20 miljoen views binnen twee weken behaald. 

Een nieuwe aanwinst dus!

Jinho 9: “Ik ben ongelooflijk trots om nu deel uit te maken van dit team. Toen Atlantic mij benaderde, was mijn antwoord al ‘ja’ voor ik zelfs wist wat het volledige voorstel inhield. Niet alleen weet ik waartoe zij in staat zijn, maar mijn hart vertelde me ook dat dit de juiste bestemming is voor mij. Ik kijk er naar uit om samen gouden platen te gaan verzamelen.”

Tim Toth (A&R manager Atlantic Records Benelux): Ik ben super trots op de samenwerking tussen Jinho 9 en Atlantic Records. Jinho 9 is enorm talentvol en zijn muzikaliteit en creativiteit blijven mij en het hele team elke keer weer opnieuw verbazen. Ik kijk enorm uit naar deze samenwerking en kan niet wachten om samen met Jinho 9 aan zijn carrière verder te werken.”

Jinho 9 is een muzikale duizendpoot. De artiest is naast zanger en rapper ook producer en engineer. Hij geeft zijn muziek een unieke draai door terug te pakken op zijn Jamaicaanse en Congolese roots en dat talent blijft niet onopgemerkt in zowel België als Nederland. Zo was Jinho 9 al eerder te gast bij FunX en Frenna en Ronnie Flex tweetten destijds een tease van het nummer ‘Omdat Het Kan’

Bekijk hier de signing video van Jinho 9 bij Atlantic Records Benelux.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments