HomeMusicKraantje Pappie viert het leven op 'Lang Leve The Life'

Kraantje Pappie viert het leven op ‘Lang Leve The Life’

Kraantje Pappie laat na twee jaar weer van zich horen met “Lang Leve The Life”. Lang leven Life of an Artist. Alweer 2 jaar vol of creativity! Op naar de 5 jaar vol met creativiteit en talenten.

De single ter ere van F*ck De Liefde 2 is deze week uitgebracht en markeert ook een bijzondere nieuwe stap in zijn carrière; Kraantje maakt binnenkort zijn debuut als acteur in deze film. Hij zal de rol spelen van ‘Mooie Max’, een artiest die roet in het eten gooit van de relatie tussen Bo en Said, gespeeld door Yolanthe Cabau van Kasbergen en Maurits Delchot. Het nummer is geproduceerd door Project Money en Nightwatch en heeft de aanstekelijke sound waar Kraantje om bekend staat. Het is tevens het eerste wapenfeit van zijn nieuwe, opkomende album Crane 4: Life After Daddy. Aanstaande maandag verschijnt de videoclip, waarin beelden worden geprimeurd uit de Netflix Original die 20 mei verschijnt.

Het is maar voor even en dan is het over, maar heb je genoten? Dan is het oke!”
– Kraantje Pappie

Kraantje Pappie is sinds het scoren van zijn eerste Top 40-hit in 2012 met ‘Waar Is Kraan’ niet meer weg te denken uit het Nederlandse poplandschap. Met vier albums op zijn naam en een stapel gouden, platina en multiplatina singles op zak, reist hij van poppodium naar festival, en van feesttent naar concertzaal. Met ‘Lang Leve The Life’ vuurt hij het startschot af van zijn later te verwachten vijfde studioalbum. De naam van het album is Crane 4: Life After Daddy, als opvolger van zijn eerdere drieluik.

We houden je op de hoogte van dit talent en zijn carrière moves!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments