HomeMusicKris Kross Amsterdam verrast met nieuwe track in samenwerking met INNA

Kris Kross Amsterdam verrast met nieuwe track in samenwerking met INNA

Dat Kris Kross Amsterdam onverslaanbaar is in het aangaan van toffe samenwerkingen blijkt opnieuw met hun nieuwe single ‘Queen Of My Castle’, samen met niemand minder dan de Roemeense zangeres INNA. Het trio had eerder internationale hits als ‘Stay (Never Leave)’ met SERA en Conor Maynard en de #1-hit ‘How You Samba’ met Sofía Reyes en Tinie Tempah, die samen méér dan 70 miljoen keer werden gestreamd. INNA werd bekend door wereldwijde hits als ‘Sun Is Up’‘Hot’ en ‘Déjà Vu’. Inmiddels heeft ze 10 miljoen maandelijkse luisteraars en samenwerkingen met onder andere Pitbull en Sean Paul op haar naam staan. Momenteel bestormt ze de internationale hitlijsten met de single ‘Rock My Body’ met R3HAB. Samen brengen deze artiesten nu de zomer naar je feest of festival met ‘Queen Of My Castle’. De song komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag overal te streamen.

‘Queen Of My Castle’ is gebaseerd op de song ‘King of My Castle’ van Wamdue Project uit 1997. De single werd brak door toen Roy Malone er een uptempo remix van maakte in 1999. Nu is het de beurt aan Kris Kross Amsterdam en INNA om er een zomerse, dansbare twist aan te geven.

Kris Kross Amsterdam: “Na internationale samenwerkingen met onder andere Shaggy, Tinie Tempah, Conor Maynard en Ty Dolla $ign is het na Sofía Reyes tijd voor de volgende vrouwelijke superster! Natuurlijk zijn we al lange tijd bekend met de mega hits van INNA en een vloeiende, professionele samenwerking als dit hebben we zelden meegemaakt. Het resultaat spreek voor zich: ‘Queen Of My Castle’ is een zomerhit van Nederland tot Roemenië en hopelijk nog veel verder.”

INNA is ook trots op de samenwerking: “Ik ben ontzettend enthousiast over deze samenwerking met Kris Kross Amsterdam en over dit tijdloze nummer! Ik wil het opdragen aan alle Queens van de wereld, en natuurlijk hun koningen. Peace en love!”

Bekijk de videoclip van ‘Queen Of My Castle’ door op onderstaande afbeelding te klikken:

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments