HomeMusicKRIX - ZEGEVIEREN

KRIX – ZEGEVIEREN

Hiphopliefhebbers kunnen zich alvast beginnen verheugen! 5 april mogen we weer wat nieuws verwachten van de Vlaamse artiest Krix, met zijn allernieuwste single “Zegevieren”. Het nummer geeft een inkijk in het reilen en zeilen van de 27-jarige – en staat in het thema van het idee “winst na verlies”. Na de regen komt de zon dus – een krachtige boodschap met een motiverende insteek.

Krix is zeker geen onbeschreven blad meer wat betreft zijn muzikale bijdragen en verdiensten –  in 2021 bereikte hij onder meer een belangrijke mijlpaal door de MNM freestyle battle te winnen. Datzelfde jaar stond Krix naast Sash op het podium van Belgium’s Got Talent, waarmee hij een breder artistiek bereik en veelzijdigheid liet zien. Zijn teksten zijn steeds een weerspiegeling van zijn levenservaringen, en bieden luisteraars een kijkje in zijn wereld. Blijf kijken hoe hij de grenzen van hiphop verlegt en een nieuwe generatie fans inspireert met zijn unieke stem en niet aflatende passie voor muziek!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments