HomeMusicMarc Floor laat met persoonlijke ode aan zijn opa een andere kant...

Marc Floor laat met persoonlijke ode aan zijn opa een andere kant van zichzelf zien

Gisteren bracht Marc Floor de opvolger van zijn successingles ‘Zij Heeft Alles’ en ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ uit. Deze songs kregen gecombineerd bijna tweeënhalf miljoen streams op Spotify. ‘Kapitein’ is een echte ballad waarmee Marc Floor laat zien dat hij ook  beladen onderwerpen aan kan snijden in zijn muziek. Met dit nummer, die gaat over de opa-kleinzoon relatie, ziet men daarom een andere kant van de jonge zanger. ‘Kapitein’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf nu overal te streamen.

Marc Floor speelde ‘Kapitein’ voor het eerst live bij de ‘Thuis Bij Snelle’-concerten in de Adelaarshorst in Deventer. Hier kreeg hij geweldige reacties op het nummer en sindsdien krijgt de zanger continu de vraag wanneer de song uitkomt. Marc Floor zegt: “Het is eindelijk zo ver! Ik heb heel veel zin om dit nummer nu officieel aan de mensen te laten horen. Het verhaal van deze song is volgens mij iets waar veel mensen zich in kunnen vinden, dus ik hoop dat ik de luisteraar hiermee kan raken.”

Bij de single is een videoclip geschoten waar Marc Floor zijn eigen opa en broertje in spelen. Hierin is het verhaal van ‘Kapitein’ perfect vastgelegd, wat wordt afgewisseld met mooie performance shots van de zanger.

Marc Floor

Marc Floor (17) is een Nederlandse zanger met een grote passie voor muziek, die hij al op jonge leeftijd achter de piano ontwikkelde. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids, waar tijdens de Blind Auditions alle vier de stoelen draaiden. Tijdens zijn deelname ontwikkelde hij zich op alle muzikale vlakken en schopte hij het tot de finale! Buiten muziek om vindt Marc Floor het belangrijk om zich in te zetten voor kinderen in armoede. Zo is hij sinds kort ambassadeur van de stichting Compassion, waarmee hij afgelopen jaar meerdere reizen heeft gemaakt naar o.a. Ethiopie en Kenia. Hier nam hij een kijkje bij de projecten die opgezet zijn vanuit de stichting. Deze ervaringen neemt hij mee naar Nederland en hiermee hoopt hij anderen te helpen en te inspireren.

In de laatste jaren heeft Marc Floor veel uren in de studio gezeten en als resultaat heeft de zanger al een aantal eigen nummers uitgebracht. Zo staan er al verschillende songs met meer dan één miljoen streams op zijn naam, namelijk ‘Hé Meester’, ‘Zij Heeft Alles’. Zijn laatste wapenfeit ‘Laat Die Hoodie Maar Hangen’ zit er dicht tegenaan. Marc Floor heeft met zijn eigen muziek al aardig wat podiumervaring opgedaan, hij trad bijvoorbeeld al op voor maar liefst 15.000 bezoekers in een uitverkocht Ahoy!, stond op 7th Sunday Festival en speelde songs in een uitverkocht stadion bij de ‘Thuis bij Snelle’ concerten van mentor Snelle. In 2023 zal men veel van Marc Floor horen, dus hou hem vooral in de gaten!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments