HomeMusicMultitalent Caitlin Lewis brengt persoonlijke tweede single "Waarom" uit

Multitalent Caitlin Lewis brengt persoonlijke tweede single “Waarom” uit

Sing- en songwriter Caitlin Lewis brengt vandaag haar tweede single ‘Waarom’ uit. De single volgt haar debuut ‘Als Je Gaat’, waarmee de zangeres FunX Artist of the Month werd op.  Net als haar vorige single is ook ‘Waarom’ gebaseerd op gebeurtenissen uit Caitlin’s eigen leven. Het nummer gaat over vervelende situaties waarin ze in het verleden terecht kwam in haar toenmalige relatie.
‘Waarom’ van Caitlin Lewis is vanaf nu te streamen via alle portalen
 
“Waarom gaat over een vorige relatie waarin ik in een hele nare situatie zat, de problemen binnen de relatie wekte heel veel vragen bij mij op. Heel vaak heb ik zowel mijzelf, als hem, gevraagd waarom deze dingen gebeuren maar nooit kreeg ik hier een duidelijk antwoord op. Toen ik eenmaal mijn spullen gepakt heb en ben weggegaan kwam ik erachter dat ik helemaal niet hoef te weten ‘Waarom’ om het te kunnen afsluiten.”  Aldus Caitlin.‘Waarom’ is de tweede single van Caitlin haar nog te verwachten EP die rond de zomer uit zal komen. Na het droppen van een succesvolle eerste single die op de radio werd gesupport door onder andere FunX en aan de Spotify editorial playlist Vibes is toegevoegd, is Caitlin nu ready to take it to the next level. Kunst en creativiteit staan bij Caitlin hoog in het vaandel. Voor haar eerste release ‘Als Je Gaat’ had ze daarom op de cover ook een creatie aan van designer Katie Tubbing. Voor haar tweede single ‘Waarom’ zal Caitlin nu nog meer de focus leggen op ook het visuele aspect en is ze de samenwerking aangegaan met Devon Suriya (bekend van haar werk als danseres voor o.a. Dus Lipa en Ed Sheeran, en als director voor o.a. de music video van Sophia Mason) om haar visie op beeld ook tot leven te brengen. De video komt op 26 april online, houdt Caitlin’s kanalen in de gaten voor de premiere van de video.

Over Caitlin Lewis
A new star is ready for take off. Caitlin Lewis is een jonge authentieke singer-songwriter die recentelijk getekend heeft bij 220 Records, het label waarop haar eerste single ‘Als Je Gaat’ in februari is uitgebracht. De jonge zangeres laat zich inspireren door folklore, zoals traditionele Marokkaanse sounds, maar ook door popartiesten als Stromae. Deze verschillende inspiratiebronnen vermengt ze samen tot een vernieuwende alternatieve pop sound, die niet makkelijk in een hokje te plaatsen is. Haar gevoelige teksten zijn (vaak) autobiografisch met een vleugje melancholie, maar altijd zeer herkenbaar. Haar intrigerende verschijning, omringd door mysterie, zorgen ervoor dat je meer wil weten over deze jonge vrouwelijke artiest oorspronkelijk afkomstig uit Soest. Caitlin weet met haar lyrics en eigen sounds nieuw leven in de Nederlandse muziekscene te brengen en ze laat zien dat ze klaar is om de grote stages te veroveren. Stay tuned for more!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments