HomeMoneyGeld online verdienen in 2024? (update), 3 tips voor jou!

Geld online verdienen in 2024? (update), 3 tips voor jou!

Geld online verdienen in 2024? Lees dan gauw verder.

Sommige artiesten hebben het heel breed, terwijl anderen nog onderweg zijn naar hun succes en artiest zijn naast hun fulltime baan of bijbaan. Remember: de aanhouder wint. Boef, die inmiddels een grote inspiratie is voor vele jongeren moest ook ergens beginnen. Binnen een jaar na zijn start in 2015 behoorde hij na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de populairste rappers van Nederland. Inmiddels zijn we 5 jaar verder. Geef niet te snel op en neem een voorbeeld aan Boef. Drop die demo en laat jezelf horen.

Wat is er nou fijner dan wat geld online te verdienen?

Een extra inkomen naast jouw werk als artiest of misschien verdien je genoeg als artiest, maar wil je gewoon extra geld verdienen. Money is money right? Op het strand relaxen en het geld laten binnenstromen via bijvoorbeeld advertenties die altijd online staan.

Hier zijn 3 manieren om online geld te verdienen:

1.Begin als freelancer

Er zijn talloze manieren om online geld te verdienen. Online werkzaamheden uitvoeren als freelancer is een van de makkelijkste manieren om te beginnen. Je kan bijvoorbeeld denken aan werken als virtual assistent, online marketeer, tekstschrijver of SEO schrijver, maar ook bijvoorbeeld ook als grafisch ontwerper. Neem eens een kijkje op freelancer.nl, freelance.nl of op upwork.com.

2. Webshop

Een webshop kan ook een goede manier zijn om online geld te verdienen. Vergeet echter niet dat ondanks dat je online producten verkoopt, de producten vaak wel fysiek opgestuurd moeten worden. Dus relaxen vanaf het strand is hierbij niet mogelijk tenzij je natuurlijk een grote webshop hebt en mensen in dienst hebt, maar je moet ergens beginnen dus waarschijnlijk zal je het in het begin zelf doen.

3. Affiliate marketing

Affiliate marketing is ook een manier tegenwoordig, ook al bestaat het al een tijdje en is het erg populair om online geld te verdienen. Je verdient hierbij geld door andermans producten en diensten aan te prijzen op je eigen website. Heb je een blog? Dan kan je bijvoorbeeld producten van Bol.com aanbevelen, maar denk ook aan affiliate marketing programma’s zoals Daisycon en Tradetracker. Doet iemand een aankoop? Dan krijg jij hiervoor een commissie. Er zijn mensen die hier duizenden euro’s mee verdienen doordat ze meerdere websites hebben in verschillende niches en hier producten op aanbieden. Om eerlijk te zijn hebben wij hier nog niet zoveel mee verdient..heb is best lastig!

Ben jij al enthousiast? Begin dan nu met een blog, start met schrijven en begin met geld online verdienen, je kan het! Wil jij gelijk goed beginnen en dus met een professioneel blog? Check this out: doe het gelijk goed!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments