HomeFashionPopulaire kleding merken onder jongeren in 2023.

Populaire kleding merken onder jongeren in 2023.

Populaire kleding merken onder jongeren.

Wat zijn dan die merken waar jongeren graag in lopen in 2023?

Veel mensen kopen gewoon standaard bij de Berskha, H&M en Zara, maar veel jongeren willen merkkleding.

Ik herken het maar al te goed. Je wilt op jongere leeftijd cool zijn, erbij horen, in dure kleding lopen. Pas later besef je dat dit eigenlijk maar bullshit is. Stijl heeft namelijk echt niks te maken met de prijs van je kleding, maar goed je bent jong en je denkt nog van wel. Je wilt er graag bijhoren en er dope uitzien.

In het algemeen zijn onder meer Dsquared2, Off-White, Black Bananas, Filling Pieces en Daily Paper de populaire premium en luxe merken onder jongeren. 

De meest gewilde Nederlandse merkkleding onder jongeren zijn verder Airforce, Reinders, Purewhite en Clan de Banlieue. Van de internationale namen zijn verder Balenciaga, Versace, Kenzo, Valentino en Alexander McQueen nog steeds erg geliefd bij jongeren. De kleding van Black Bananas, Filling Pieces, In Gold We Trust en Daily Paper spreekt jongeren over de hele wereld aan en dat kunnen we begrijpen. Black Bananas, Filling Pieces en Daily Paper zijn zeker oke. Oke? Dit zijn vette, dope en ook nog wel betaalbare merken, maar Versace en Balenciaga?!

Maar jongens (en meisjes) het is recessie. Koop jij nou nog echt Balenciaga’s om er bij te horen? Ik bedoel zo vet zijn die schoenen ook weer niet en voor wie draag je dit eigenlijk?

Filling pieces: deze zijn wel dope! Kleding van Daily Paper: its a yes! De mannen gaan lekker. Lees hier meer over dit merk. Wat vinden jullie nog meer trendy merken?

Wat vinden jullie? Loop jij op schoenen van 900 euro of vindt je dit gewoon belachelijk? Denk je echt dat je er bij hoort als je met dure merkkleding loopt?

Ga voor leuke en betaalbare merken.

Heb jij nou zo,n leuk en betaalbaar merk? Stuur het voor naar ons info@lifeofanartist.nl

Wil jij je geld verdienen door te beleggen? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments