HomeFashionPopulaire kleding merken onder jongeren in 2024.

Populaire kleding merken onder jongeren in 2024.

Populaire kleding merken onder jongeren.

Wat zijn dan die merken waar jongeren graag in lopen in 2024?

Veel mensen kopen gewoon standaard bij de Berskha, H&M en Zara, maar veel jongeren willen merkkleding. Twee op de drie Nederlandse jongeren koopt tegenwoordig volgens de New Luxury Fashion Monitor 2021 regelmatig luxe mode, aldus metronieuws. 

Denk bijvoorbeeld aan Balenciaga-sneakers met een waarde van 750 euro. De jeugd betaalt met gemak en blijkbaar zonder nadenken. 

Ik herken het maar al te goed. Je wilt op jongere leeftijd cool zijn, erbij horen, in dure kleding lopen. Pas later besef je dat dit eigenlijk maar bullshit is. Stijl heeft namelijk echt niks te maken met de prijs van je kleding, maar goed je bent jong en je denkt nog van wel. Je wilt er graag bijhoren en er dope uitzien. Merken zoals Diesel, Replay, Miss Sixty, Fornarina waren in de jaren 90 de bom. 

In het algemeen zijn onder meer Dsquared2, Off-White, Black Bananas, Filling Pieces en Daily Paper de populaire premium en luxe merken onder jongeren. 

De meest gewilde Nederlandse merkkleding onder jongeren zijn verder Airforce, Reinders, Purewhite en Clan de Banlieue. Van de internationale namen zijn verder Balenciaga, Versace, Kenzo, Valentino en Alexander McQueen nog steeds erg geliefd bij jongeren. De kleding van Black Bananas, Filling Pieces, In Gold We Trust en Daily Paper spreekt jongeren over de hele wereld aan en dat kunnen we begrijpen. Black Bananas, Filling Pieces en Daily Paper zijn zeker oke. Oke? Dit zijn vette, dope en ook nog wel betaalbare merken, maar Versace en Balenciaga?! Is dit echt nodig om er nog bij te horen? 

Maar jongens (en meisjes) het is recessie. Het is allemaal hartstikke duur, de lonen gaan wel omhoog, maar dan nog. Koop jij nou nog echt Balenciaga’s om er bij te horen? Ik bedoel zo vet zijn die schoenen ook weer niet en voor wie draag je dit eigenlijk?

Filling pieces: deze zijn wel dope! Kleding van Daily Paper: its a yes! De mannen gaan lekker. Het is nog redelijk betaalbaar ook. Lees hier meer over dit merk. Wat vinden jullie nog meer trendy merken?

Wat vinden jullie? Loop jij op schoenen van meer dan 1000 euro of vindt je dit gewoon belachelijk? Denk je echt dat je er bij hoort als je met dure merkkleding loopt? Wat is jouw mening? Die horen we graag. 

Ga voor leuke en betaalbare merken. Je kan ook trendy zijn on a budget. 

Heb jij nou zo,n leuk en betaalbaar merk voor de jeugd? Stuur het voor naar ons info@lifeofanartist.nl

Wil jij nou online ondernemen? Heb je een goed idee?. Webshop, platform, online magazine? Je hebt een goede naam nodig, maar ook een hosting provider. Wij raden je deze aan. Goed, goede service en betaalbaar. 

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments