HomeMusicQuessswho laat je ‘Verliefd’ worden met haar nieuwste single

Quessswho laat je ‘Verliefd’ worden met haar nieuwste single

De queen of Dutch R&B is back met heat. Quessswho is zonder twijfel een van de meest talentvolle artiesten van dit moment en dropt op 25 augustus haar nieuwe single ‘Verliefd’, tevens de laatste single voor ze haar nieuwe EP later dit jaar uitbrengt. Net als haar vorige single ‘Fantasie’, heeft ook deze track die lekker de 90’s vibe en neemt Quessswho je met deze silky R&B tune mee naar het gevoel wat je krijgt als je verliefd bent. Daarnaast heeft de zangeres nog een grote aankondiging in petto voor haar fans.
Beluister ‘Verliefd’ vanaf 25 augustus via alle streaming portalen

Quessswho schrijft al van jongs af aan haar teksten zelf en kleurt ze daarna in met haar herkenbare zwoele stem en bijbehorende beats. Ze timmert al jaren aan de weg om haar doel, het worden van de grootste R&B artiest van Nederland met een dito fanbase, te bereiken. Na een korte afwezigheid stond Quesswho vorig jaar op Woohah festival. Dit was voor haar en haar luisteraars een teken dat ze volledig terug is met haar muziek. Dit jaar stond zij op Het Moment, een groot event voor jong en oud in Tilburg en had ze eerder dit jaar groot succes met haar liveshow in samenwerking met Creative By Nature, in het Art hotel in Amsterdam. De zangeres kondigt nu vol trots haar volgende show aan. Op 4 oktober heeft zij haar eerste eigen grote show in de Melkweg, Amsterdam. Een fantastisch moment voor Quessswho en haar fans!

Tickets voor de Melkweg zijn te koop via deze link

Over Quessswho
In de VS zijn er bergen R&B-artiesten te bedenken die mainstream succes hebben, maar ook artistiek gezien interessant zijn. SZA, Jhene Aiko, Summer Walker, Bryson Tiller, H.E.R., ga zo maar door. In Nederland had je die niet echt, tot nu! Marques Durham, beter bekend onder haar artiestennaam Quessswho, werd geboren in Amsterdam, is een van de weinige Nederlandstalige R&B-zangeressen en de dochter van de welbekende van Gogh-dief Octave Durham.

Op haar zevende was ze voor het eerst te horen op het refrein van de track ‘Ome Def’ van rapper Def Rhymz. In 2015 ging ze een samenwerking aan met Jonna Fraser en samen maakte ze het liedje ‘Vergeten’, waarna het balletje begon te rollen. Nadat ze samen met rapper Hef het liedje ‘Droom’ maakte en hij haar aanspoorde om als vrouwelijke artiest de game over te nemen, besloot Quessswho serieus werk te maken van haar muzikale carrière. In 2017 kwam ze terecht bij Top Notch. Na het uitbrengen van meerdere singles, kwam haar eerste grote project genaamd ‘11’ uit in 2018.

De afgelopen 2 jaar heeft ze een zware periode achter de rug gehad waardoor muziek op een zijspoor was gekomen. Haar vader belande in de gevangenis en ze kampte met een depressie. Nu is het weer tijd op de draad op te pakken. Met een nieuw team en label bracht ze op de valreep van 2022 haar langverwachte EP ‘LITNEY’ uit, waardoor 2022/23 het jaar van haar comeback is!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments