HomeMusicRapper Idaly brengt EP uit voor documentaire van Ajax.

Rapper Idaly brengt EP uit voor documentaire van Ajax.

Vers van de pers. Artiesten nieuws voor jullie!

Voor de documentaire AJAX: Parels van Amsterdam zijn drie Ajax-spelers een seizoen lang gevolgd: Ryan Gravenberch, Jurriën Timber en Devyne Rensch. Nadat ze alle drie de voetbalopleiding volgden bij Ajax braken ze kort na elkaar door. En dat is niet het enige wat ze gemeen hebben; ze zijn alle drie fan van de muziek van Idaly. Ook groeide Gravenberch samen met hem op in IJburg. De keuze wie de muziek moest maken bij de documentaire was daarom snel gemaakt. Geïnspireerd op het verhaal van de spelers bracht Idaly in samenwerking met Adje vorige week al de single ‘Destiny’ uit, met bijbehorende video – opgenomen in de Johan Cruijff ArenA. Vandaag is de EP ‘Parels van Amsterdam’ verschenen, waarop nog drie andere tracks te horen zijn, die allemaal geproduceerd zijn door Idaly zelf en te horen zijn in de documentaire, die vanaf vandaag te zien is op Prime Video.

Beluister ‘Parels van Amsterdam’ – EP hier
“Mijn omgeving en ik zijn fanatieke Ajax supporters, dus toen de club mij benaderde voor een samenwerking hoefde ik niet lang na te denken. Het is een eer om de muziek te verzorgen voor de documentaire Parel Van Amsterdam.”
– Idaly

“De tracks zijn vuur! Het is mooi dat een echte Amsterdammer als Idaly de soundtrack bij onze documentaire heeft geschreven.”

–  Ryan Gravenberch
Rapper en producer Idaly was de afgelopen zomer overal te horen met zijn grote hit ‘Amazin’, waarop Emms te horen is en waarvan later ook een remix volgde met Ronnie Flex en Zoë Tauran. Na zijn eerdere albums ‘Eerlijk’, ‘Jungle’ en ‘Idaly’ maakt hij zich momenteel op voor zijn volgende album dat dit najaar zal verschijnen. 
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments