HomeMusicRecordaantal van 10 Edison Pop nominaties voor Top Notch en Noah’s Ark artiesten

Recordaantal van 10 Edison Pop nominaties voor Top Notch en Noah’s Ark artiesten

S10, sor, Froukje, KA, Broederliefde en Typhoon zijn genomineerd in zes categorieën 

De artiesten van Top Notch en Noah’s Ark (TNNA) weten dit jaar maar liefst tien nominaties binnen te slepen voor een felbegeerde Edison Pop. Een bekroning op de muziek en videoclips die S10, sor, Froukje, KA, Broederliefde en Typhoon uitbrachten het afgelopen jaar. S10 kan dit jaar rekenen op een recordaantal van vier nominaties en leverde een bijdrage aan in totaal acht nominaties. Binnen de categorie ‘HIPHOP’ zijn alledrie de nominaties voor artiesten van TNNA. Gisteren en vandaag werden ze allemaal verrast met hun nominatie. Op 6 maart worden de winnaars bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt.

“We zijn enorm trots op het aantal nominaties en nog trotser op de diversiteit aan artiesten die deze nominaties ontvangen hebben. Ze zijn niet alleen de absolute top in hun respectievelijke genres, ze zijn de mensen die deze genres voor altijd veranderd hebben met hun muziek en artisticiteit.”
 – Vincent Patty (directeur Top Notch & Noah’s Ark)

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments