HomeMoneyRijkste rappers? Lees gauw verder en kom erachter.

Rijkste rappers? Lees gauw verder en kom erachter.

Wie zijn de 3 rijkste rappers ter wereld? Benieuwd? Lees het hier!

Money talks, bullshit walks. Hmm not really. Er zijn meer dingen in de wereld dan geld. Dingen waar je echt gelukkig van wordt, zoals liefde. Maar veel geld hebben is altijd mooi meegenomen. Helemaal als artiest, want er zijn genoeg artiesten die strugglen en nog op weg zijn naar de top.

De 3 rijkste rappers ter wereld:

1.Jay Z

Uiteraard staat Jay Z op nummer 1. De man van superster Beyonce is de allereerste hiphop miljardair ooit met een geschatte waarde van zo’n 1 miljard dollar (ongeveer 890 miljoen). Hoe komt hij aan dat geld? Hij is natuurlijk eigenaar van streamingsdienst Tidal en hij is eigenaar van een champagnemerk. Verder heeft hij aandelen in Uber en heeft hij geld zitten in villa’s. Een echte businessmen dus!

2. Dr. Dre

Dr. Dre is naast rapper ook producer, audio engineer en ondernemer. Hij is oprichter van Aftermath entertainment en was onder andere de mentor van superster Eminem en Snoop Dogg. Zijn grootste inkomstenbron is het audiomerk “Beats by Dre”. Hij verkocht Beats Electronics namelijk aan Apple voor 3 miljard en hield ongeveer 500 miljoen over aan de verkoop. Hij heeft ongeveer een totale netwaarde van 800 miljoen dollar (700 miljoen euro).

3. Diddy

Diddy aka Puff Daddy aka Sean Combs heeft inmiddels ook een empire neergezet. Rapper, acteur, producer, maar bovenal entrepreneur. Hij is eigenaar van Bad Boy Records, hij is eigenaar van een Ciroc (wodka merk), hij heeft een kleding label, is eigenaar van Revolt TV en nog veel meer. Revolt TV is een muziekzender gericht op de creators van deze generatie. Diddy is ongeveer 750 miljoen dollar waard, maar we hebben zo,n vermoeden dat hij inmiddels ook wel een miljardair is.

En what about Drake? Is hij inmiddels miljardair?

Wil jij nou ook rijk worden? Is beleggen jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Bron: forbes

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments