HomeMusicRuthless, Hans Glock en Dr Rude zijn nog lang niet moeeee

Ruthless, Hans Glock en Dr Rude zijn nog lang niet moeeee

Niet moeeee? IK ben kapot moe. Echt hard gewerkt en still not rich. Creativiteit en zakelijkheid/financien gaan niet altijd samen. Maar goed voldoening en iets doen wat je leuk vind is ook belangrijk.

Hoe moe ben jij? Heb je hard gewerkt aan jouw passie en idee? Crank that, she did it again.

Na de zomerhit ‘Trommels’ en de witte kerstknaller ‘Volendam’ zijn Ruthless, Hans Glock en Dr Rude terug met een dikke rammer. De track ‘Moe’ is een freestyle beuker zoals we van ze gewend zijn. ’Moe’ combineert invloeden uit Hard Techno, Jump en Raw Hardstyle met een boeren randje, want naast het geluid wat een koe maakt (moeee) is hoor je ook de koebel terug in deze track.

De mannen hebben voor ‘Moe’ ook weer een geniale video geschoten die op 25 juni uitkomt. Hans en de twee Ruudjes werpen zich op als productieassistenten bij een Onlyfans shoot van Shirley en Lesley (bekend van onder andere Ex On The Beach) en dat levert prachtige plaatjes op, dus ga dat checken.

Ruthless over de samenwerking:
“Na twee succesvolle samenwerkingen was het nu mijn beurt om in mijn stijl de grote lijnen uit te zetten. Zoals in de vorige twee platen zit er weer een hint in de break naar een legendarische plaat van vroeger namelijk ‘Blow the Speakers’ van (toepasselijk) The Moo(ooo)n en DJ Ghost. Veel mensen kennen mij nog uit de jump periode als Jeckyll & Hyde dus ik kon het niet laten om er ook een stukje ouderwets jump in te stoppen.”

Hans Glock over de samenwerking:
“Het idee ontstond onderweg naar Pussy Lounge waar we de premiere deden van Trommels. We hadden het over het feit dat bezoekers van Hard Techno events dansen op een manier die lijkt op het melken van een koe. Vervolgens kwamen we al snel op ‘We zijn nog lang niet moe’ en ‘Melken Melken Melken’.”

Dr Rude over de samenwerking:
“Waar Bizzey vorig jaar de weg voor ons had vrij gemaakt om een dikke zomer rammer uit te brengen heeft Boer Harm dat nu gedaan in het boerensegment. Met de ‘Heng Heng’ vocaal maken we een knipoog naar ons Harm.”

Luister hier op alle platforms. 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments