HomeMusicS10 laat nieuw album los. Ik besta voor altijd zolang je aan...

S10 laat nieuw album los. Ik besta voor altijd zolang je aan mij denkt.

S10 IS BACK! Met een nieuw album.
In veertien tracks laat de kroonprinses van alternatieve pop een divers geluid horen 
Twee jaar nam S10 de tijd om aan haar nieuwe album te werken. Na Vlinders (2020) veranderde er veel in korte tijd voor de 21-jarige artieste. Ze schitterde met ‘De Diepte’ op het Eurovisie Songfestival en veroverde met haar unieke stem en ontwapenende persoonlijkheid de harten van het publiek wereldwijd. Een zomer vol uitverkochte shows en festivals volgde. Vandaag verschijnt haar nieuwe album, waarop ze de luisteraar meeneemt in haar wereld en waarmee ze haar veelzijdigheid als artiest laat horen. Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt is volgens eigen zeggen geen terugblik, maar juist een reflectie op het leven wat ze nu leidt. Een verzameling aan herinneringen van alles wat ze meemaakt en de gedachte dat die blijven bestaan zolang iemand aan je denkt. De featurings van het album geven ook de veelzijdigheid weer van S10. Zo verscheen eerder ‘Laat Me Los’ met BLØF, komt vanmiddag de videoclip van ‘Nooit Meer Spijt’ uit met Froukje en is daarnaast rapper Mula B te horen op ‘De Ergste Dag’.
‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ is hier te beluisteren
“Ik ben zo dankbaar dat ik dit album heb kunnen maken met zoveel mensen die me dierbaar zijn. De albumtitel gaat over dat zolang je aan iemand of iets denkt, die herinneringen toch altijd een beetje bij je zijn. Ik hoop dat ik door mijn muziek  ook nog lang in de levens van anderen mag bestaan en dat mensen weer nieuwe herinneringen rondom mijn liedjes kunnen maken.”
– S10 (Stien Den Hollander)
Het eerste deel van het album is geschreven in Stockholm, waar S10 veel rust en inspiratie vond. Hier werkte ze onder andere met de producer August. Ook werkte ze zoals vanouds met haar vaste producer Sim Fane, die recentelijk aan het album van DJ Khaled werkte voor een nummer met Drake. Palm Trees produceerde onder andere het nummer ‘Nooit Meer Spijt’, wat hij samen met Froukje schreef.

Vanavond zal S10 haar album voor het eerst live spelen tijdens haar releaseshow in de Arminiuskerk in Rotterdam, dat binnen 1 minuut uitverkocht raakte. 
Op vrijdag 28 april speelt S10 in AFAS Live. Tickets zijn hier verkrijgbaar
mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments