HomeUncategorizedSnelle bezoekt 30 radiozenders ter promotie van nieuwe single 'Radio'

Snelle bezoekt 30 radiozenders ter promotie van nieuwe single ‘Radio’

Snelle’s nieuwe liedje ‘Radio’ is uit en iedereen mag het weten! Vandaar dat de singer-songrapper ambitieuze plannen heeft, want morgen trekt hij ter promotie door heel het land. Snelle zal binnen 24 uur zoveel mogelijk lokale, regionale en landelijke radiozenders bezoeken om zijn single aan te kondigen. Lukt het hem om binnen één dag bij meer dan 30 zenders langs te gaan? Snelle start zijn dag om 07:00 uur bij radiostation Regio Noordkop in Den Helder. De hele tour is te volgen via zijn Instagram-pagina.

Snelle gaf in juni al een voorproefje van ‘Radio’ tijdens zijn ‘Thuis Bij Snelle’ concerten in een uitverkocht Go Ahead Eagles stadion in Deventer, waar het op enthousiaste reacties kon rekenen. Sinds de release is het nummer ‘Hit van 100’ bij radio 100%NL en staat het op de playlist bij onder andere radio 538 en Qmusic. Op YouTube staat tevens een videoclip.

Snelle zegt: “Geweldig dat er zo veel leuke reacties binnenkomen op ‘Radio’ en nog beter dat we de single onder de aandacht kunnen brengen met deze mooie actie. Alvast bedankt aan alle stations die mee wilden werken, we maken er een gezellige dag van!”

Snelle
Singer-songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, dat binnen 24 uur Goud werd. In 2020 zette het grote succes door: met het liedje ‘Smoorverliefd’ maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze #1 hit volgde gelijk de volgende: ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. Met al deze pakkende muziek werd Snelle in 2020 tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland bekroond. Ook in 2021 zette Snelle mooie stappen: hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album ‘Lars’ kwam binnen op #1 in diverse hitlijsten en hij scoorde de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan, waarvoor ze later een Top 40 Award en een Edison Award wonnen. Dan was er ook nog de documentaire ‘Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix. In 2022 stond Snelle driemaal voor een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam en rondde hij zijn uitverkochte theatertour ‘FF Tussen Ons’ af. Eind vorig jaar trok hij met zijn Lieve Jongens band door Nederland en België met zijn ‘Tot Nu Toe(r)’ en was hij wekelijks te zien als presentator bij het SBS6-programma ‘I Want Your Song’. Snelle sloot 2022 af met de ijzersterke single ‘5 voor 12’ en begin 2023 is hij wederom op TV te zien, dit keer als jurylid bij het programma ‘Ministars’. Maak je borst ook dit jaar maar nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments