HomeMusicTerry Joint laat met de release van ‘One Of The Guys’ een...

Terry Joint laat met de release van ‘One Of The Guys’ een nieuwe wind in boybandland waaien

Meet Terry Joint, de meest ongewone en tegelijkertijd leukste boyband van dit moment. De jonge boys afkomstig uit Nijmegen schrijven liedjes over het leven, de liefde en wat ze verder meemaken in hun dagelijkse leven. Hun nieuwste release ‘One Of The Guys’ die op 9 februari uitkomt op Nouveau Riche is een typisch voorbeeld van hun eigenzinnige sound, die ze zelf klassieke boyband-trap noemen. Met het aanstekelijke ‘One Of The Guys’ en hun perfecte gesynchroniseerde dancemoves is Terry Joint hard op weg om de populairste boyband aller tijden worden.

De groep die soms uit zes, soms uit vijf leden bestaat (er komt wel eens een niet opdagen) timmert al enige tijd aan de weg en niet zonder succes. Regionaal zijn de boys al jaren favoriet op elk feestje, maar nu is het tijd om hun muziek door het hele land te laten horen. Met hun excentrieke eigen sound, wat een mix is van keiharde trapbeats met rock- en pop invloeden en hun shows die altijd vol energie zitten zijn ze zeker weten de meest opmerkelijke boyband van dit moment. Luister nu naar ‘One Of The Guys’ en oordeel zelf!

Over Terry Joint
Het Nijmeegse fenomeen Terry Joint is eigenlijk niet te definiëren. Wil je toch een poging doen? Een vijf-koppige-hip-hop-Boyband, maar dan ook weer niet. Harde homemade trap beats gecombineerd met gevoelige koortjes of baanbrekende barz op een Guus Meeuwis sample, in hun studio (die overigens is overgenomen van de carnavalslegendes De Sjonnies) is het hele muziekspectrum te horen. Een show van Terry Joint bijwonen is dan ook levensgevaarlijk en Brabants-gezellig tegelijk. Doordat de boys van Terry Joint recent getekend zijn onder het prestigieuze Nouveau Riche, staat de fans van Terry Joint veel te wachten: Merch, videoclips, moshpits, heel veel moshpits, en uiteraard nog meer Terry Joint certified bangers.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments