Tiktokker Addison Rae in 2022.. Misschien heb je al eens van haar gehoord. Zo niet, anno 2022 moet je haar wel kennen. Zeker als je een beetje bekend bent met TikTok.

Addison Rae Easterling, online ook wel bekend als Addison Rae, is een Amerikaanse bekendheid op social media. Ze is vooral bekend geworden door haar dansjes op de populaire app TikTok. Ze heeft meer dan 80 miljoen volgers op het platform. Maar ook op andere platform zoals Instagram is ze populair. Ze schijnt te daten met the goat Drizzy aka Drake. Ben je benieuwd naar het vermogen van Drake? Lees dit dan eens.

Tiktokker Addison Rae groeide op in Lafayette in de staat Louisiana, maar woont inmiddels in LA. Addison is lid van The Hype House. Dit is een huis dat is in Los Angeles, hier komen een aantal bekende TikTokkers samen om video’s te maken. The Hype House bestaat uit 21 leden. Waaronder dus Addison. Ze is inmiddels rijk door het platform en haar vermogen bestaat uit 5 miljoen. Benieuwd naar andere rijke Tiktokkers? Lees dit artikel dan eens.

Ben jij nou ook een Tiktokker? Misschien een Tiktokker die net is begonnen? Hulp nodig met editting? Editting on a budget! Dat kan. Bekijk onze shop.

Bron: Wikipedia & Tiktok, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here