Vermogen Josylvio. Hoeveel is deze rapper en ondernemer precies waard? Is hij inmiddels miljonair? Wat verdient hij met een optreden en wat verdient hij in totaal?

Josylvio aka Joost Theo Sylvio Jussef Abdel Galil Dowib, zo wat een naam, is een Nederlandse rapper en CEO van Hella Cash Gang. Hella Cash Gang is een recordlabel.

Zijn eerste album, “Ma3seb”, verscheen in 2016.  “L7nesh”, één van zijn eerste nummers in samenwerking met Sevn Alias, werd miljoenen keren bekeken op YouTube. In 2017 bracht hij twee albums uit: “2 Gezichten” en “All Eyes On Us”. In 2018 volgde het album “Hella Cash”. Stuk voor stuk grote successen. In 2018 was hij zelfs de meest gestreamde artiest in Nederland. Hij heeft inmiddels dus ook zijn eigen recordlabel: Hella Cash Gang met artiesten zoals KA, Ashafar en meer. Verder heeft hij ook een eigen kledinglijn en volgens mij investeert hij ook wel in het 1 en ander.

Maar dan de grote vraag: wat is eigenlijk zijn vermogen?

Er is niet veel bekend over het totale vermogen van Josylvio. Wel weten we dat hij tienduizenden euro’s met een optreden verdient (nu wel even lastig natuurlijk). Daarnaast heeft hij nog zijn streamingsinkomsten (Youtube en Spotify). Al zien we dat Youtube wat minder gaat met zijn laatste tracks: “Dolla Dolla Bill” en “Hosselaar”. Zijn populariteit neemt af zo te zien. Maar hij heeft ook nog een kledinglijn en als het goed is verkoopt hij horloges, aan Instagram te zien. Al blijft het de vraag hoe dat loopt. Een succesvolle ondernemer dus, althans wij nemen aan van wel.

We hebben zo,n vermoeden dat Josylvio binnekort ook een miljonair is, maar dit weten we uiteraard niet zeker. Hij doet hier geen uitspraken over.

Wil jij ook veel geld online verdienen? Denk maar niet dat het vanzelf komt aanwaaien. Succes betekent hard werken en je verdiepen in dingen. Wil jij een passief inkomen? een fulltime inkomen door het internet? Niet meer werken voor een baas, maar je eigen baas zijn? Door middel van websites en online content? Bekijk deze cursus dan eens.

Bekijk ook onze shop om te beginnen met een online blog/business/brand/webshop. Het geeft je alle tools die je nodig hebt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here