HomeMoneyVermogen Lil Kleine in 2024 (update) Wat verdient Jorik Scholten?

Vermogen Lil Kleine in 2024 (update) Wat verdient Jorik Scholten?

Vermogen Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2024. Wat verdient hij nou precies en wat is zijn totale vermogen?

Lil Kleine is of eigenlijk WAS een succesvolle rapper en ondernemer., maar is momenteel negatief in het nieuws door de mishandeling van zijn inmiddels ex-vriendin Jamie Vaes. Zijn empire staat op instorten of is al ingestort..Hij probeert weer een comeback te maken voor zijn trouwe fans met een documentaire en nieuwe single, maar of het nog zin heeft? 

Hoe rijk is hij eigenlijk nog in 2024? Hij wordt bijna niet meer gevraagd voor shows en festivals. Al verscheen hij wel op een track met Boef.

Hij heeft wel vele succesvolle hits gehad. Hij brak in 2015 door met het nummer “Drank en drugs”. Hij heeft een drankmerk, een friettent en is inmiddels eigenaar van Street University: de online school voor streetsmarts, artiesten en creatievelingen! Een goed en leuk initiatief van Jorik Scholten. Check it out.Maar er kwamen veel negatieve reacties op af van jongeren die zich hadden aangemeld en niet kregen wat ze hadden verwacht.

Maar wat is nou precies zijn vermogen in 2023?

We weten in ieder geval zeker dat Lil Kleine een miljonair was, maar of hij nog steeds miljoenen heeft is niet helemaal duidelijk. Hij heeft zijn grote huis te koop gezet. 

Hij laat graag zien hoeveel geld hij heeft op social media, maar volgens diverse media blijkt hij helemaal niet zoveel te hebben en overdrijft hij graag.

Het vermogen van Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2024?Nog een kleine miljoen? Wat is er van zijn empire over? Wie weet het?

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. Wij helpen jullie artiesten op weg!

Wil jij beginnen met beleggen? Beleggen in vastgoed of of de beurs? Bekijk dit dan eens.

Hou vooral vol en wees geduldig!

Bron: quotenet, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments