HomeMoneyVermogen rapper Idaly. Benieuwd?

Vermogen rapper Idaly. Benieuwd?

Het vermogen van rapper Idaly. Hoe rijk is deze man? Is hij al miljonair?

Hij heeft een nieuw album uitgebracht “Betty”, een ode aan zijn oma.

Rapper Idaly heet ook wel Idaly Faal. Hij is een Nederlands rapper en producer.De rapper groeide op in het Amsterdamse IJburg. Veel rapper wonen op Ijburg, waaronder Josylvio en Hef. Al heeft Josylvio inmiddels een huis in het Gooi gekocht. Voordat hij bekend werd als Idaly, was hij actief onder de naam Idje en werd hij gezien hij als veelbelovend talent. Reverse nam de rapper al vroeg onder zijn vleugels. Op Reverse zijn producers album stond Idaly dan ook 3 keer op de tracklist. In zijn jongere jaren mocht de Amsterdamse rapper veel leren van Adje en zijn bijbehorende Sloddervosgang movement. Zo mocht hij onder andere mee naar de 101Barz van Cho in 2012 en dat was een groot succes.

In 2015 brak Idaly door bij het grote publiek door zijn bijdrage aan het New Wave collectief. Zijn bijdrage op het New Wave project was indrukwekkend. Voor heel veel artiesten die ook deel uitmaakt van het collectief was het het begin van hun carrière. Denk dan aan Ronnie Flex en Jonna Fraser. Vervolgens was het een tijdje stil rondom de rapper, totdat hij in 2016 bij Top Notch tekende, een bekend platenlabel waar veel rappers zijn getekend.

Zijn eerste release was zijn EP “Eindelijk”. In 2017 kwam de opvolger van “Eindelijk” uit genaamd “NU”. Op “NU” werkte de rapper samen met Cartiez, 3robi, Bokoesam, Jonna Fraser en CHO. Het bekendste nummer op het project is “Shawty” met Bokoesam. Meer weten over Bokoesam? Lees dit dan eens.

Hij heeft dus met grote namen samengewerkt en is lekker bezig.

Maar dan, zijn vermogen? Is deze rapper miljonair?

Nee dat denken wij niet. Hij is succesvol, maar miljonair wordt je niet zomaar. Dat kost tijd, veel tijd, maar het kan ineens hard gaan. Met optredens verdien je uiteraard goed geld.

Hij heeft waarschijnlijk genoeg geld (denkt aan tonnen), maar he wie weet wat de future brings.

We houden rapper Idaly in de gaten.

Ben jij op zoek naar passief inkomen? Wil jij beginnen met beleggen? Bekijk deze link dan eens.

Foto’s: Nelson Hillebrand

 

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments